Un duel de excepție în Premier League : Manchester City vs Chelsea

Un duel de excepție în Premier League : Manchester City vs Chelsea

Manchester City este la doar o victorie distanță de al treilea titlu consecutiv în Premier League și poate încheia campionatul cu o victorie superbă împotriva unei echipe cum este Chelsea,  care abia așteaptă să se încheie sezonul. Duminică, de la ora 18.00, echipa antrenată de Pep Guardiola speră să învingă matematic ultima redută în drumul spre titlu și să devină campioană pentru cea de-a 5-a oară în ultimii 6 ani.

Cetățenii au oferit una dintre cele mai bune evoluții din Liga Campionilor în meciul recent unde s-au impus contra Real Madrid la mijlocul săptămânii cu scorul incredibil de 4-0.

Manchester sunt pe prima poziție în Premier League, cu 85 de puncte. O victorie azi ar conduce direct pe locul 1 echipa lui Pep Guardiola.

Au marcat cel puțin trei goluri în 13 dintre aceste 16 meciuri și pot fi susținuți să ofere spectacol pe Etihad împotriva unei echipe destul de dezamăgite : Chelsea.

Chelsea a câștigat doar una dintre ultimele 11 în toate competițiile și a pierdut de șapte ori în acea perioadă. Remiza lor cu 2-2 împotriva Nottingham Forest din weekend-ul trecut nu e chiar prilej de mândrie. AU primit 14 goluri în ultimele șapte meciuri competitive și ultima lor călătorie la un club din top-patru – Arsenal la începutul acestei luni – a însemnat un meci pierdut cu 3-1.

Azi mizăm pe o victorie frumoasă a Manchester City, un meci ce merită urmărit și pariat.  Pronosticul 1 & peste 2,5 goluri are cota 1.78 la Betano.

Torino-Fiorentina: 1

Pe stadionul Olimpico din Torino are loc duminică de la ora 16 meciul dintre Torino și Fiorentina în cadrul etapei 36 din Serie A.

Torino vine într-o formă bună azi, joacă acasă, susținut de suporteri.  Au o singură înfrângere în ultimele 3 etape au și 3 victorii și un egal. Fiorentina este pe poziția a zecea, este departe de locurile din cupele europene. Victoria contra FC Basel e o mare reușită pentru ei, fiind calificați în finala Conference League.

Partida se anunță frumoasă, poate și pentru că nu mai reprezintă miză pentru cei de la Fiorentina, ar trebui să fie câștigată lejer de Torino. Mizăm pe pronostic 1, cu cota 1.95 la Superbet.

Pariuri azi :

Manchester City vs Chelsea: 1 & peste 2,5 goluri@ 1.78 ( Betano)

Torino vs Fiorentina: [email protected] ( Superbet)

ShareCitește și Newsletter