888sport logo
Spectacol la meciul liderului din Ligue 1: Kylian Mbappe marchează în meciul contra Rennes

Spectacol la meciul liderului din Ligue 1: Kylian Mbappe marchează în meciul contra Rennes

Derby-ul din Ligue 1 se joacă azi pe terenul celor de la Rennes, care primesc vizita liderului PSG.

PSG a marcat în opt din cele nouă meciuri în deplasare din acest sezon. În deplasare, PSG a reușit să acumuleze 22 de puncte dintr-un total de 27.  Azi vom asista la un meci spectaculos, distractiv de urmărit duminica și credem că vor fi goluri. Intensitatea jocului va fi mare și cu siguranță credem că ambele echipe vor lovi în fondul fileului.

Acest meci ar trebui să vadă reunirea  trio-ului Messi-Mbappe-Neymar, pentru prima dată de la Cupa Mondială.  Mbappe s-a odihnit în ultimele zece zile, așa că va fi plin de energie.

Azi pariem pe pronosticul Mbappe marchează oricând , cu cota 1.83 la Betano.

Newcastle v Fulham: Peste 2,5 goluri

Stadionul St. Jame s Park din Newcastle găzduiește azi meciul dintre Newcastle și Fulham, în etapa cu numărul 20 din Premier League.

Newcastle a impresionat prin ambiție, deși nu s-au distins prin multe victorii în actuala ediției a campionatului englez.

Nu a fost marcat niciun gol în ultimele trei ore de fotbal din Premier League ale lui Newcastle. Echipa lui Eddie Howe nu a reușit să înscrie împotriva lui Leeds și apoi a fost implicată într-un alt impas la Emirates.  Este demn de remarcat că Magpies au generat un xG de 3,93, așa că au avut un ghinion disperat să nu găsească plasa porții în cele două jocuri.

Echipa lui Marco Silva nu a reușit să înscrie decât în două meciuri, împotriva lui Everton și a lui Wolves, deși a generat un xG combinat de 3,7 în cele două meciuri. Nu ar trebui să fie surprinzător să-i vezi pe Cottagers adunând goluri, în timp ce londonezii se laudă cu un atac surprinzător.

Azi ambele echipe vor face tot posibilul să înscrie, Newcastle are nevoie de victorie în timp ce Fulham arde de nerăbdare să își demonstreze forța de atac pe teren.

Mizăm pe pronostic peste 2.5 goluri, cu cota 1.66 la Unibet.

Lille vs Troyes: Lille peste 1,5 goluri

Pe Stade Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq are loc azi de la ora 14.00 meciul dintre Lille și Troyes.  Lille a marcat în toate cele nouă meciuri de acasă din acest sezon, aflându-se pe locul 7, cu 31 de puncte. Echipa din Lille a pierdut doar o data cu Lyon, în rest înregistrând victorii. Troyes au cedat în toate meciurile în deplasare din Ligue 1, având defensiva cea mai slabă Aflați pe locul 13 acum, au încasat 35 de goluri în acest sezon. Troyes a pierdut șase din cele nouă meciuri în deplasare.

Les Dogues speră azi la cele 3 puncte, pe care și le pot asigura cu minim 2 goluri, iar pronosticul nostru este Lille peste 1.5 goluri, cu cota 1.47 la Superbet.

Pronosticuri azi:

Newcastle v Fulham: Peste 2,5 [email protected] (Unibet)

Stade Rennais FC vs PSG: Mbappe marchează oricâ[email protected] (Betano)

Lille vs Troyes: Lille peste 1,5 [email protected] 1.47 (Superbet)

ShareCitește și Newsletter