Spania vs Franța: Spania se califică

Spania vs Franța: Spania se califică

Meciul Spania vs Franța are loc azi de la ora 22:00. Este o confruntare a titanilor în semifinalele Euro 2024. Spania și Franța luptă pentru un loc în finală. Acesta este un meci extrem de așteptat, cu ambele echipe având istorie impresionantă și jucători de top. Citește în continuare pentru a afla care este pontul nostru pentru un pariu online pe acest meci.

Spania vs Franța: Formă Spania

Spania intră în acest meci cu o formă puternică sub conducerea lui Luis de la Fuente, câștigând 79% din meciurile lor din 2023. Spania a câștigat ultimele șapte meciuri consecutive, aceasta fiind cea mai bună serie de victorii a lor din perioada iunie 2009 – iunie 2010. Echipa a arătat o coeziune și o putere ofensivă remarcabilă, generând un maxim de 10,3 goluri așteptate în turneu. Aceste performanțe fac din Spania o forță de temut în semifinalele Euro 2024.

Spania vs Franța: Formă Franța

Franța, intrând în turneu ca a doua favorită, nu a reușit să-și găsească ritmul optim. Echipa lui Didier Deschamps a arătat semne de slăbiciune, mai ales în atac, unde nu au reușit să marcheze niciun gol din jocul deschis. Victoria lor la loviturile de departajare împotriva Portugaliei, după o remiză fără goluri, subliniază dificultățile lor în a genera ocazii de gol. Două dintre cele trei goluri ale lor în turneul EURO 2024 au fost autogoluri ale adversarilor. Cu toate acestea, apărarea Franței a fost excelentă, dar se va confrunta cu un test dificil împotriva unei echipe a Spaniei în formă.

Spania vs Franța: Performanța în ultimele întâlniri

În ultimele întâlniri directe, Spania a arătat o dominanță clară asupra Franței, câștigând majoritatea meciurilor. De această dată, jucătorii cheie de la ambele echipe vor avea un rol crucial. Jucători precum Marc Cucurella și Ousmane Dembele vor fi esențiali. Cucurella, fundașul lui Chelsea, este cunoscut pentru agresivitatea sa, fiind rezervat de zece ori în Premier League sezonul trecut. În această semifinală, el ar putea avea nevoie să se implice intens în duelurile cu Dembele, ceea ce ar putea duce la cartonașe galbene.

Spania vs Franța: Pontul nostru pentru meci

Având în vedere forma puternică a Spaniei și dificultățile Franței în atac, pariem că Spania se va califica în finala Euro 2024. Performanțele recente și eficiența ofensivă a Spaniei fac din echipa lui Luis de la Fuente favorita clară în această confruntare.
Pariem că în urma acestui meci Spania se califică în finală cu cota 1.82 la Betano.

PARIUL ZILEI

ShareCitește și Newsletter