888sport logo
Show cu multe goluri pe Amex Stadium : Brighton vs Liverpool

Show cu multe goluri pe Amex Stadium : Brighton vs Liverpool

Azi pariem pe un meci interesant din Premier League, pe stadionul Amex, între echipele Brighton & Hove Albion și Liverpool.

Brighton & Hove Albion  se afla pe locul 8 cu 27 de puncte, la 5 puncte de Conference League, iar ambițiile cultivate înțelept de De Zerbi au condus echipa la rezultate frumoase pentru albaștrii.

Liverpool și Brighton au avut un egal palpitant 3-3 când s-au întâlnit în meciul tur în octombrie. Acel meci a fost primul joc al șefului Albion, Roberto De Zerbi, la conducere după ce l-a înlocuit pe Graham Potter.

Brighton a reușit patru porți libere de gol în șapte meciuri la începutul sezonului sub conducerea lui Potter, dar au fost mai vulnerabili în defensivă de când De Zerbi a preluat conducerea. Pescărușii au doar două eșecuri în 14 meciuri sub conducerea antrenorului italian, dar au marcat chiar și în aceste condiții, pronosticul ambele echipe marchează a fost corect  în nouă din ultimele zece jocuri.

Golurile la ambele porți au fost o caracteristică a meciurilor de după Cupa Mondială jucate de Liverpool, deoarece ambele echipe marchează a fost un pariu câștigător în toate cele cinci meciuri de la reluarea acțiunii iar elevii lui Jurgen Klopp au marcat în 10 dintre ultimele 11 meciuri.

Azi ne așteptăm la o partidă cu peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.57 la Superbet.

Brentford FC vs AFC Bournemouth: 1

Runda 20 din Premier League ne oferă azi un meci interesant între Brentford, situată pe locul 9 și Bournemouth, care ocupă poziția a 16-a.

Brentford a fost într-o formă solidă recent, câștigând trei din ultimele patru meciuri din Premier League, inclusiv victorii împotriva lui Manchester City și Liverpool în această serie. Oamenii lui Thomas Frank sunt neînvinși în ultimele șase meciuri și în prezent ocupă locul nouă în clasament după 18 meciuri.

Brentford a avut 13 lovituri în meciul invers. Albinuțele au o medie de 10,89 lovituri pe meci acasă în acest sezon. Cu toate acestea, ei s-au confruntat cu „big-6”, astfel încât media ar trebui să crească în a doua jumătate a sezonului.

Bournemouth a pierdut șapte din ultimele opt meciuri din Premier League și a fost depășit confortabil de echipa din campionat Burnley în FA Cup weekendul trecut, pierzând cu 4-2 în fața celor de la Clarets. În 5 din ultimele 8 meciuri din ligă nu au reușit să înscrie și azi par serios depășiți de această echipă impresionantă din Brentford. Azi au și câțiva jucători indisponibili datorită unor accidentări.

Mizăm pe victoria echipei Brentford, mai valoroasă și motivată pe teren propriu, pronostic cu cota 1.62 la Betano.

Pariuri azi:

Brighton vs Liverpool: peste 2,5 [email protected] (Superbet)

Brentford vs AFC Bournemouth: [email protected] (Betano)

ShareCitește și Newsletter