Roma vs Frosinone: Peste 2,5 Goluri

Roma vs Frosinone: Peste 2,5 Goluri

Roma invită Frosinone la Stadio Olimpico în Serie A!

Astăzi de la 21:45 se anunță un meci incendiar la Stadio Olimpico, într-un duel din Serie A între AS Roma și Frosinone. Echipa lui Jose Mourinho se află în căutarea unei reveniri după două remize consecutive în campionat, iar acest meci le oferă oportunitatea de a acumula trei puncte prețioase. Cu o clasare actuală pe locul 16, Roma vrea să scape de umbra unui început de sezon destul de dificil, în care a înregistrat doar o victorie în primele șase meciuri din Serie A. Cu suporterii lor în spate, băieții lui Mourinho sunt hotărâți să obțină o victorie acasă, după o deplasare pentru trei meciuri extenuantă.

Pe de altă parte, Frosinone se descurcă bine în acest sezon și ocupă locul opt în clasamentul Serie A, după șase meciuri. Echipa a reușit să-și recupereze terenul în liga de top și este hotărâtă să continue pe această linie.

Dacă analizăm forma actuală a celor două echipe, este evident că vom avea parte de un meci plin de acțiune și goluri. În șase din cele șapte meciuri competitive ale Romei din acest sezon au marcat ambele echipe. De asemenea, și în ultimele trei meciuri ale echipei Frosinone au marcat ambele echipe. Ceea ce subliniază potențialul ofensiv al echipelor.  Cu ambele formații în căutarea punctelor, anticipăm un meci cu un scor ridicat.

Din aceste motiv, pariem pe faptul că în acest meci vor exista peste 2.5 goluri cu cota 1.80 la 888 sport.

Atalanta vs Juventus: Ambele echipe înscriu

Atalanta și Juventus se întâlnesc într-un duel incendiar din Serie A!

Astăzi, Atalanta BC și Juventus, cele două echipe care se luptă pentru primele poziții în Serie A, se întâlnesc într-un meci cu totul deosebit. Cu doar un punct diferență în clasamentul din Serie A, cele două echipe sunt hotărâte să obțină cele trei puncte și să-și consolideze pozițiile de top.

Atalanta a avut un început de sezon mai lent, dar a revenit în forță cu două victorii consecutive. Cu toate acestea, e important de menționat că Atalanta a marcat în toate cele șase meciuri din Serie A din acest sezon, evidențiindu-și capacitatea ofensivă. Ei au reușit să înscrie mai multe goluri în ambele partide de acasă, lucru care îi face să fie o amenințare constantă pentru apărările adverse.

Pe de altă parte, Juventus a demonstrat un atac puternic în deplasare, marcând cel puțin două goluri în toate cele trei meciuri din Serie A în afara terenului propriu. Cu o serie de victorii și o chimie în creștere între atacanții Dusan Vlahovic și Federico Chiesa, Juventus are toate ingredientele pentru a se impune în acest meci dificil.

Cu ambele echipe arătându-și pofta de a marca în acest sezon, meciul dintre Atalanta și Juventus promite să fie un spectacol ofensiv, iar ambele echipe au toate șansele să înscrie.

De aceea pariem pe faptul că ambele echipe înscriu cu cota 1.70 la Betano

PARIURI AZI

  • Roma vs Frosinone: peste 2.5 goluri @1.80 888 sport
  • Atalanta vs Juventus : ambele echipe înscriu @1.70 Betano
ShareCitește și Newsletter