Red Bull Leipzig înscrie azi goluri în deplasare contra echipei Schalke 04

Red Bull Leipzig înscrie azi goluri în deplasare contra echipei Schalke 04

Runda a 17 din Bundesliga aduce pe terenul lui Schalke echipa RB Leipzig.

Schalke a fost învins cu 3-0 cu Frankfurt în primul lor meci de după Cupa Mondială. Aceasta a fost a noua înfrângere în ultimele 10 meciuri din ligă, dintre care șase au inclus cel puțin trei goluri. Schalke este în formă slabă, cu doar 9 puncte în cele 16 etape de până acum.  Într-adevăr, echipa lui Thomas Reis a cedat de 35 de ori în doar 16 meciuri, inclusiv nouă din cinci deplasări de când noul șef a preluat conducerea în octombrie.

Leipzig a marcat de 31 de ori în 16 meciuri din etapele precedente, fiind pe poziția a 6-a în clasamentul temporar din Bundesliga, în timp ce șase din ultimele șapte meciuri în deplasare în campionat au inclus cel puțin trei goluri.

Totalul de 13 goluri în această cvartet de meciuri a venit de la un număr mare de goluri așteptate: 10,4 xG, ceea ce este un semn promițător când luăm în considerare cât de slabă este apărarea echipei  Schalke.

Meciul promite spectacol și goluri, mizăm că Leipzig va înscrie, iar pronosticul peste 1.5 goluri Leipzig este un pariu cu mari șanse de realizare. Am ales cota 1.57 la Betano.

Ipswich vs Morecambe: peste 2,5 goluri

Ipswich Town va căuta să revină la rețeta sa câștigătoare în League One când va primi marți seara o echipă Morecambe în formă, pe stadionul Portman Road. Gazdele au înregistrat un egal în ultimul meci contra Plymouth Argyle, meci terminat cu scorul 1-1.

Ipswich a văzut ambele echipe înscriind în fiecare dintre ultimele patru meciuri din League One și în patru din ultimele cinci pe teren propriu. Oaspeții vin pe Portman Road după o victorie cu Cheltenham Town, și au moralul ridicat. Au fost goluri la ambele porți în trei dintre ultimele patru deplasări ale lui Morecambe.

Meciul de azi va oferi spectatorilor ocazia de a admira goluri, mizăm pe cel puțin 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.60 la Unibet.

Colchester vs Salford City: peste 2,5 goluri

Colchester United, amenințat de retrogradare, înfruntă concurenții din playoff, echipa Salford City. Ambele echipe care au marcat, au ajuns în patru dintre ultimele cinci ieșiri ale Salford City în Liga a doua și zece goluri au fost marcate în ultimele două meciuri în deplasare.

Două din ultimele trei jocuri ale lui Colchester au înregistrat goluri la ambele porți.

În ultimele 2 meciuri directe dintre cele 2 echipe au fost marcate 5 goluri , așa că meciul de azi va înregistra cel puțin 2 goluri. Pronosticul peste 2.5 goluri ales de noi azi are cota 2.15 la 888 Sport.

Pronosticuri azi:

FC Schalke 04 vs RB Leipzig: Peste 1,5 goluri Leipzig@ 1.57 (Betano)

Ipswich vs Morecambe: peste 2,5 goluri@ 1.60 (Unibet)

Colchester vs Salford City: peste 2,5 goluri@ 2.15 (888 Sport)

ShareCitește și Newsletter