888sport logo
Prima etapă din play-out se deschide cu meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt

Prima etapă din play-out se deschide cu meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt

Meciul de la ora 17.30 pe stadionul Anghel Iordănescu aduce echipa din Sibiu – Hermannstadt față în față cu FC Voluntari, în primul joc din play- out ul Superligii.

Voluntari joacă de pe locul 9, are nevoie astăzi de concentrare și de toate forțele jucătorilor. au prima șansă dar meciul cu echipa Hermannstadt nu este unul ușor. Situați pe locul 12, Hermannstadt nu sunt nici ei într-o poziție confortabilă în play-out. Meciurile reușite cu Rapidul și FC U Craiova nu sunt din păcate o garanție a evoluției de astăzi. Ambele echipe ar vrea să debuteze frumos în startul de play -out, dorința de gol este mare. Voluntari este una din echipele care marchează în general în aproape toate meciurile chiar dacă unele sunt pierdute.

Bazându-ne pe faptul că astăzi joacă susținuți de suporteri, pariem un minim de 1.5 goluri pentru Voluntari, pronostic cu cota 2.80 la 888Sport.

Petrolul – UTA Arad

Petrolul joacă de la ora 20:30 la Ploiești meciul cu cei de la UTA Arad, în prima etapă din play out ul Superligii, un meci pe care merită pariat. Echipa prahoveană stă bine, începe play -out ul cu 18 puncte, dar astăzi trebuie să facă tot posibilul să nu piardă în fața Aradului. Echipa din vest, pe de altă parte, vine încurajată de victoria cu FCSB. UTA are nevoie de o victorie în deplasare, pentru că meciurile din play out sunt de regulă dificile și egalurile pot însemna un pas spre retrogradare. UTA spera să rămână în prima divizie fără probleme iar astăzi cu siguranță va marca.

Pariem pe victoria UTA, pronostic cu cota 2.60 la Baumbet.

Pronosticuri azi :

Voluntari – Hermannstadt : peste 1,5 goluri Voluntari @2.80 (888Sport)

Petrolul – UTA Arad :2 @ 2.60 (Baumbet)

ShareCitește și Newsletter