Portugalia vs. Islanda: Ultima rundă de calificare din Grupa J la Euro 2024

Portugalia vs. Islanda: Ultima rundă de calificare din Grupa J la Euro 2024

Portugalia se pregătește să întâlnească Islanda azi de la 21:45. Această confruntare este una fără mize majore pentru calificările la Campionatul European.

Portugalia a fost deja calificată la Campionatul European din Germania. Pe de altă parte, Islanda nu are șanse să se califice. Așadar, acest meci nu are așa mare importanță în ceea ce privește calificările

Cu toate acestea, Islanda poate beneficia de o a doua șansă în play-off-ul din primăvară, datorită performanțelor din UEFA Nations League.

Pentru Portugalia, provocarea este să devină o echipă perfectă. Portugalia a câștigat fiecare meci din calificări pentru prima dată. Ei sunt încrezători înaintea acestei întâlniri. având în vedere că au pierdut doar un singur meci de calificare pe teren propriu secolul acesta. Echipa a înregistrat 17 victorii și 6 remize în rest.

În ultimele meciuri din calificări, Portugalia a arătat un atac impresionant. Echipa a învins Slovacia cu 3-2 și a marcat cinci goluri în deplasare împotriva Bosniei și Herțegovinei. Portugalia este o echipă care este cunoscută pentru abilitatea sa de a marca goluri. Echipa a marcat două goluri în prima repriză în majoritatea meciurilor din acest ciclu de calificare.

Managerul Portugaliei, Roberto Martinez, este așteptat să facă schimbări în ceea ce privește alinierea echipei. Astfel, joacă Ruben Dias, Goncalo Inacio, Raphael Guerreiro și Joao Palhinha. Cristiano Ronaldo este așteptat să joace – nu există nici un meci prea mic pentru câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur.

Istoria recentă a meciurilor de acasă ale Portugaliei arată că patru dintre ultimele cinci partide s-au încheiat cu patru sau mai multe goluri. Iar, Islanda a înregistrat peste 3,5 goluri în ultimele trei partide în deplasare. Cu mizele reduse în acest meci, se așteaptă un joc deschis și plin de goluri. Portugalia are avantajul susținerii puternice din partea suporterilor săi.

Astfel, conform acestor date pariem că acest meci va fi câștigat de Portugalia și peste 2.5 goluri (pariu combinat: 1 & peste 2.5 ) cu cota 1.50  la Netbet.

PARIUL ZILEI

  • Portugalia vs Islanda : câștigă Portugalia și peste 2.5 goluri ( 1 & peste 2.5) @ 1.50 Netbet
ShareCitește și Newsletter