Pariem pe victoria Poloniei azi, în meciul din grupa C la Mondial

Pariem pe victoria Poloniei azi, în meciul din grupa C la Mondial

Pe stadionul 974 din Doha are azi loc meciul dintre Polonia și Mexic, din grupa C.

A fost un 2022 dur pentru  Papa Martino. Managerul din Mexic nu a fost o figură populară în țară, mulți cerându-i demisia. Mexicul a pierdut patru din ultimele 10 meciuri, inclusiv o înfrângere în fața colegului participant la Cupa Mondială, Uruguay, și un egal cu Ecuador.

Mexicanii nu au reușit să câștige nici unul dintre ultimele nouă meciuri împotriva echipelor de la Cupa Mondială, din vara trecută. În acele meciuri, au marcat în total doar patru goluri.

O mare problemă pentru Mexic a fost lipsa unei amenințări de goluri în vârf. Atacantul de la Wolves, Raul Jimenez, s-a întors în cele din urmă miercuri, după ce a fost plecat luni de zile din cauza unei accidentări și a jucat în a doua jumătate a înfrângerii lor amicale cu 2-1 în fața Suediei.

Dar atacantul nu este încă refăcut și nu se știe dacă azi va fi pe teren, cel mai probabil nu. Absența lui Jesus Corona (Sevilla) este, de asemenea, o problemă pentru Mexic.

Polonia a reușit cea de-a doua calificare consecutivă la Cupa Mondială, după cea din Rusia ( 2018). Deși a ajuns în Qatar după ceva emoții în calificări, azi e pregătită să ofere tot ce are mai bun pe gazon.

Polonia are jucători grozavi, cum ar fi principalul golgheter Lewandowski. Și mijlocașul lui Napoli, Zielinski, care este într-o formă excelentă, cu șase goluri și șapte pase decisive pentru clubul său în acest sezon, probabil va evolua conform așteptărilor azi.

Mizăm așadar pe victoria Poloniei, un pronostic cu cota 3.05 la Betano.

Danemarca v Tunisia: 1 & Sub 3,5

Danemarca debutează la Cupa Mondială din Qatar azi de la ora 15.00, în meciul contra reprezentativei  Tunisiei. Danezii au prima șansă în acest meci care va avea loc pe stadionul Education City din Al Rayya.

Danemarca s-a calificat la Cupa Mondială într-o manieră imperioasă, câștigând nouă din 10 meciuri înainte de a pierde un dead-rubber în fața Scoției și a câștigat 11 din 15 meciuri de la ieșirea din semifinala Euro, inclusiv o dublă în Liga Națiunilor cu campioana mondială Franța.

Danemarca are azi pe teren jucători valoroși care evoluează în Europa la AC Milan, Barcelona sau Atalanta.

Tunisia are un record defensiv fantastic în ultimii doi ani. Dacă lăsăm deoparte o înfrângere într-un amical cu Brazilia cu 5-1, Tunisia a înregistrat 17 goluri de senzație în 27 de meciuri de la Cupa Africii a Națiunilor din 2021, încasând doar 12 goluri în această secvență.

Azi pariem pe victoria Danemarcei pronostic 1, și sub 3.5 goluri, pronostic  cu cota 1.98 la Unibet.

Pronosticuri azi:

Polonia -Mexic : 1 @ 3.05 (Betano)

Danemarca – Tunisia: 1 &sub 3.5 [email protected] 1.98 (Unibet)

Share Citește și Newsletter