Pariem azi pe meciul din play-out U Craiova – Petrolul

Pariem azi pe meciul din play-out U Craiova – Petrolul

Azi începe runda a 2-a din play- out iar partida dintre U Craiova 1948 și Petrolul.

Craiovenii se simt pregătiți să ofere un joc de calitate în play out, pot lupta pentru un loc în cupele europene iar până acum a oferit în play-out o victorie frumoasă contra celor de la CS Mioveni. Petrolul luptă pentru locul 7 în play -out. Echipa are din păcate dificultăți financiare, cu toate că primul meci din play – out a fost câștigat pe teren propriu contra UTA Arad.

Craiova este favorita meciului, iar jucătorii vor face tot posibilul să ofere un meci cu goluri, acasă, încurajați de suporteri. Petrolul la rândul său va confirma probabil evoluția frumoasă de până acum.

Ne așteptăm la un meci în care ambele echipe marchează, pronostic cu cota 2.00 la 888Sport.

Poli Iași – Gloria Buzău

Al 2-lea meci al zilei din cadrul etapei a 2-a din play -off va avea loc la ora 18:00 între Poli Iași și Gloria Buzău. Ieșenii au avut un debut reușit, cu o victorie la Galați, iar ultimele 4 meciuri oficiale au fost tot atâtea victorii. In 2023, partidele Poli Iași au confirmat pronosticul GG și peste 2.5 goluri pe meci. Gloria a reușit un punct în deplasare pe Dinamo, azi va avea probabil ambiția să înscrie.

Mizăm pe pronostic peste 2, 5 goluri, având în vedere forma ambelor echipe și apetitul pentru goluri. Pronosticul are cota 2.35 la Superbet.

 

Pariuri azi :

 U Craiova – Petrolul: GG@ 2.00 (888Sport)

Poli Iași – Gloria Buzău: peste 2,5 goluri@ 2.35 ( Superbet)

ShareCitește și Newsletter