Meci spectaculos cu peste 3.5 goluri în Champions League: Real Madrid – Liverpool

Meci spectaculos cu peste 3.5 goluri în Champions League: Real Madrid – Liverpool

Miercuri vom asista la un adevărat derby în Liga Campionilor, între Real Madrid și Liverpool, de la ora 22, pe Estadio Santiago Bernabeu din Madrid.

Liverpool călătorește la Madrid miercuri cu dorință de victorie, pentru a încerca să șteargă daunele din înfrângerea suferită acasă cu 5-2 în meciul de deschidere a optimilor de finală împotriva lui Real Madrid.

Roșii vor trebui să câștige cu cel puțin trei goluri în primele 90 de minute pentru a continua egalitatea. Real Madrid nu a pierdut nici un meci cu mai mult de trei goluri diferență din martie trecut, împotriva Barcelonei în La Liga.

Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat  prin faimoasa revenire cu 4-0 împotriva Barcelonei acasă în 2019, care a dus în cele din urmă la titlu în Liga Campionilor.

Sezonul inconsecvent de performanțe și rezultate al lui Liverpool a continuat în ultimele săptămâni. După lovitura istorică de scor 7-0 cu Manchester United, englezii au jucat la Bournemouth și au pierdut cu 1-0 weekendul trecut.

Oamenii lui Jurgen Klopp au înregistrat o medie de 2,21 xGF pe meci în acest sezon în meciurile din ligă și din Liga Campionilor Madrid a primit 2 xG în primul meci și a permis 10,3 xGA în cinci meciuri împotriva lui Manchester City, Chelsea și Liverpool sezonul trecut. Jucătorii primit 2 xG în primul El Clasico din acest sezon și încă trei goluri în Supercupa Spaniei.

Liverpool este una din cele mai puternice echipe engleze din Liga Campionilor, se mândrește cu 6 trofee deja câștigate, iar pentru ei fiecare meci este o oportunitate de a ataca și de a înscrie.

Peste 3.5 goluri în confruntarea Real Madrid – FC Liverpool

Pe de altă parte, Realul are un trio de atacanți de elită : Vinicius Junior, Karim Benzema și Rodyrgo.

Karim Benzema a marcat 19 goluri în 19 meciuri eliminatorii din Liga Campionilor și este, de asemenea, golgheterul împotriva lui Liverpool în această competiție cu șase goluri. Refăcut după accidentare, Benzema se va afla probabil pe teren azi și va dori să își sporească numărul de goluri în Champions League.

Vinicius Junior are 18 reușite (10 goluri, 8 pase decisive) în ultimele 18 meciuri din Liga Campionilor, cu mai multe goluri împotriva lui Liverpool (cinci) pe care le-a marcat împotriva oricui altcuiva.

Azi ambele echipe sunt motivate să marcheze, Liverpool își dorește să întoarcă rezultatul în favoarea sa iar Realul deși favorită, nu își permite să lase garda jos și să nu înscrie.

Meciul promite să fie unul de senzație, cu multe ocazii și șuturi pe poartă, iar numărul de goluri va fi desigur pe măsura așteptărilor.

Pariem azi pe pronosticul peste 3.5 goluri, cu cota 2.25 la casa de pariuri 888Sport.

ShareCitește și Newsletter