Marea finala FA Cup se dispută azi între două echipe rivale din același oraș : Man City vs Man United

Marea finala FA Cup se dispută azi între două echipe rivale din același oraș : Man City vs Man United

Marea finală FA Cup are loc pe faimosul stadion Wembley, de la ora 17, între cele două eterne rivale din Manchester.

 Man City este la două meciuri distanță de a deveni prima echipă engleză din 1999 care a completat tripla victorioasă, câștigând Premier League, FA Cup și Champions League în același sezon.

Cetățenii s-au mobilizat pentru a câștiga Premier League și vor înfrunta Inter Milano în finala CL sâmbătă viitoare, 10 iunie. Dar înainte de acest meci, azi este finala FA Cup împotriva lui Man United. Manchested City are 6 trofee FA castigate, iar elevii lui Pep Guardiola sunt capabili de o mobilizare excepțională azi.

Portarul lui Man United, David de Gea, a câștigat Mănușa de Aur în calitate de portar cu cele mai multe partide fără gol primit, dar apărarea United a fost doar a șaptea în xG fără penalități permise pe meci în acest sezon. Manchester United își dorește încă un trofeu, pentru a-l alătura celor 16 cupe FA deja câștigate.

Meciul de azi va fi cu siguranță un spectacol fotbalistic, așteptat cu nerăbdare de suporteri și de pariorii din întreaga lume.

Mizăm azi pe pronosticul Man City înscrie în ambele reprize, am ales un pariu special de la Winmasters, cu cota mărită : 2.30.

Troyes vs Lille: 2 & peste 2,5 goluri

De la ora 22 are loc meciul dintre Troyes și Lille, pe Stade Velodrome, în cadrul ultimei etape din prima ligă franceză.

Troyes este una dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1 în acest sezon, suferind o retrogradare timpurie. Troyes are și cea mai proastă apărare din Ligue 1, încasând până acum exact 80 de goluri. Statisticile lor pe teren propriu sunt o victorie, zece egaluri și șapte înfrângeri.

Troyes a pierdut 7 din ultimele 9 meciuri. Lille a câștigat cu 2+ goluri în ultimele 2 meciuri împotriva lui Troyes. Lille vine după victorii împotriva lui Marsilia și Nantes. Tot ce au nevoie pentru a-și asigura un loc în Europa League sunt cele  trei puncte din meciul împotriva Troyes, echipă deja retrogradată. Jonathan David este printre fotbaliștii cu șanse mari să înscrie gol.

Pronosticul nostru de azi este printre cele mai sigure : 2 & peste 2,5 goluri, cu cota 1.42 la Superbet.

New York City vs New England Revolution: Peste 2,5 goluri

Al treilea meci de azi are loc de la ora 22.30, între New York City și echipa New England Revolution.

Oaspeții au primit de trei ori în fiecare dintre ultimele trei meciuri, dar au fost și ei în formă bună și au marcat trei în fiecare dintre ultimele două meciuri.

New York City are statistici pozitive:  57% din meciurile lor de acasă au în acest sezon cel puțin patru goluri și, având în vedere că New England joacă defensiv, este greu de ignorat valoarea echipei, cu mari șanse de gol azi. Echipele care vor juca azi pe stadionul din Bronx se vor strădui să înscrie cât mai multe goluri.

Azi pariem pe pronosticul peste 2.5 goluri, cu cota 1.82 la Unibet.

Pariuri azi:

Man City vs Man United:  Man City să înscrie în ambele reprize@ 2.30 (Winmasters)

Troyes vs Lille: 2 & peste 2,5 goluri@ 1.42 (Superbet)

New York City vs New England Revolution: Peste 2,5 goluri@ 1.82 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter