Manchester United va juca azi contra Chelsea, într-un meci cu peste 2.5 goluri

Manchester United va juca azi contra Chelsea, într-un meci cu peste 2.5 goluri

Restanța rundei 32 din Premier League aduce azi pe Old Trafford echipa Chelsea, care va juca contra Manchester United.

Meciul de la ora 22 pare un prilej bun de pariere și ne așteptăm la goluri și faze frumoase pe teren.

A fost un sezon mizerabil pentru Chelsea, care stabilește tot felul de recorduri negative. Sub conducerea lui Frank Lampard, au pierdut șapte din cele nouă meciuri și nu au câștigat în nouă deplasări pe Old Trafford. Noul antrenor Pochettino speră la rezultate mai bune și a reușit deja câteva transferuri la echipă.  Cu toate acestea, Chelsea a jucat bine  în ultimul ei meci împotriva lui Manchester City. În ciuda pierderii meciului, Chelsea a creat 1,36 xGoals din 13 șuturi (6 la poartă). Două din ultimele trei meciuri în deplasare au înregistrat peste 2,5 goluri.

Red Devils sunt neînvinși în fiecare dintre cele 16 meciuri anterioare din Premier League în fața suporterilor lor, câștigând 13 dintre ele. Manchester United a marcat întotdeauna în meciurile jucate pe teren propriu, Ultima lor performanță a fost excelentă și sunt în căutarea unei alte victorii. De altfel, Manchester United nu este preocupată în mod deosebit de meciul de azi, pentru că și-a asigurat poziția în Liga Campionilor după rezultatele de weekendul trecut.

Meciul de azi are toate șansele să ofere fanilor și pariorilor șansa de a admira multe goluri pe Old Trafford din Londra. Noi pariem pe pronosticul peste 2,5 goluri, cu cota 1.65 la NetBet.

Mallorca vs Valencia: X

Azi de la ora 20.30 are loc partida dintre Mallorca și Valencia, în runda 36 din La Liga.

Valencia a reușit să iasă din problemele majore cu privire la retrogradare cu o serie de trei victorii și un egal din ultimele cinci jocuri. Se situează acum pe locul 13 din La Liga. Mallorca ocupă locul 12 în clasamentul La Liga și a remizat trei din ultimele cinci meciuri jucate pe teren propriu. Meciul promite să fie echilibrat, fără exces de goluri din partea nici uneia dintre echipe.

Pentru că au rămas trei meciuri din acest sezon până la final și ambele echipe sunt în siguranță, lipsite de emoțiile retrogradării, acestea se pot mulțumi cu o egalitate în această confruntare. Pariem așadar pe un egal, pariu cu o cotă excelentă 3.05 la Unibet.

Pariuri azi:

Manchester United vs Chelsea: peste 2.5 goluri @ 1.65 (NetBet)

Mallorca vs Valencia: X @ 3.05 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter