Israel vs. România: Egal la pauză într-un meci crucial

Israel vs. România: Egal la pauză într-un meci crucial

Astăzi de la 21:45 are loc o confruntare decisivă pentru calificarea la Campionatul European din 2024 între Israel și România. Meciul dintre cele două echipe se va disputa în Ungaria, din cauza conflictului din Israel.

România a avut un un parcurs de calificare solid până în acest moment și este foarte aproape de a obține biletul pentru Euro 2024. Tricolorii vin după ce au obținut o victorie confortabilă cu 4-0 împotriva Andorrei. În acel meci patru jucători diferiți au marcat, inclusiv Florinel Coman, care a înscris primul său gol internațional. Tricolorii se află pe primul loc în grupă cu patru puncte peste adversarii lor din acest weekend. România are nevoie doar de un punct pentru a-și asigura calificarea.

Echipa națională a României a câștigat două dintre ultimele trei meciuri. Echipa nu a fost învinsă în ultimele nouă partide. Cu toate acestea, meciul cu Israel se anunță a fi o provocare.

Israel are propriile sale ambiții de a se califica la Euro 2024. Iar, remiza împotriva Elveției din ultimul meci (1-1) le-a crescut șansele. Cu 12 puncte din opt meciuri, Israel ocupă locul trei în grupă și are nevoie de o victorie pentru a-și menține speranțele vii.

În ciuda rivalității și importanței acestui meci, istoria meciurilor dintre cele două națiuni arată că au existat șapte egaluri . Inclusiv în cel mai recent meci dintre care s-a încheiat cu 1-1.

Meciul se anunță a fi unul echilibrat, cu Israel având nevoie de o victorie pentru a-și păstra șansele de calificare. În același timp, România ar putea adopta o abordare mai precaută, concentrându-se pe menținerea solidității defensive și exploatarea oportunităților de contraatac. Prima repriză s-ar putea încheia la egalitate, deoarece ambele echipe ar putea începe cu prudență, evaluând strategiile reciproce.

Un lucru interesant în ceea ce privește pariurile este că Israelul nu a marcat înainte de minutul 40 în ultimele nouă meciuri. De aceea pariem că în acest meci va fi egal la pauză cu cota 2.02 la Betano.

PARIUL ZILEI

  • Israel vs România : egal la pauză @ 2.02 Betano
ShareCitește și Newsletter