Hoffenheim vs. Borussia Dortmund un meci cu peste 3,5 goluri

Hoffenheim vs. Borussia Dortmund un meci cu peste 3,5 goluri

Bundesliga ne oferă astăzi un meci incendiar în care Hoffenheim  și Borussia Dortmund se confruntă. Această partidă promite un adevărat spectacol fotbalistic și trebuie să-l urmărești de la 21:30!

Hoffenheim și-a revenit spectaculos după înfrângerea din prima etapă în meciul împotriva lui Freiburg. Ei au câștigat în mod consecutiv cele patru meciuri din Bundesliga care au urmat. Astfel, au avut cel mai bun start din istoria clubului în acest sezon. Hoffenheim se află acum la un singur punct în spatele liderului Bayern München.

Pellegrino Matarazzo, fostul antrenor de la Stuttgart, a clădit o echipă solidă la Hoffenheim și a reușit să o salveze de la retrogradare în sezonul anterior. Echipa a marcat în fiecare meci din acest sezon. Iar, în 15 din ultimele 16 partide din Bundesliga echipa a fost sub conducerea lui Matarazzo.

Borussia Dortmund vine la acest meci cu patru victorii consecutive în fața lui Hoffenheim. Echipa lui Edin Terzic este și ea în formă, fiind neînvinsă în acest sezon cu trei victorii și două remize. Cu toate acestea, Dortmund a avut o surpriză neplăcută în Liga Campionilor, pierzând cu 2-0 în deplasare împotriva lui Paris Saint-Germain în meciul de deschidere.

Ambele echipe sunt într-o formă excelentă în acest sezon, așa că putem anticipa un meci plin de goluri și acțiune. Statisticile arată că Bundesliga oferă o medie de 3,64 goluri pe meci în primele 45 de partide, ceea ce depășește toate celelalte cinci ligi mari din Europa.

Meciul dintre Hoffenheim și Borussia Dortmund promite să fie un adevărat spectacol pentru pasionații de fotbal. Ambele echipe se află într-o formă remarcabilă, iar istoricul întâlnirilor directe indică un avantaj pentru Dortmund. Cu toate acestea, în Bundesliga, nimic nu este sigur, iar orice se poate întâmpla.

Având în vedere tendința ofensivă din Bundesliga și capacitatea ambelor echipe de a marca cu siguranță vor exista multe goluri. Din acest motiv, pariem pe faptul că vor exista peste 3,5 goluri cu cota 1.96 la Baumbet

PARIUL ZILEI

  • Hoffenheim vs. Borussia Dortmund : peste 3,5 goluri @1.96 Baumbet
ShareCitește și Newsletter