Grupa E predicții: Cine va domina la Euro 2024?

Grupa E predicții: Cine va domina la Euro 2024?

Ești pregătit pentru Euro 2024? Grupa E predicții sunt aici pentru a te ajuta să înțelegi cine are cele mai mari șanse de a avansa. Analizăm în detaliu fiecare echipă: Belgia, Slovacia, România și Ucraina și cotele pentru pariuri online. Cine va domina grupa și cine va surprinde?

Belgia Favoriții Grupei E

Belgia este favorita clară a Grupei E. Chiar dacă generația de aur a început să se retragă, echipa lui Roberto Martinez rămâne extrem de puternică. Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku sunt liderii acestei echipe. Belgia are un joc ofensiv de temut, iar așteptările sunt mari. Red Devils vor să îmbunătățească performanțele din ultimele două Campionate Europene, unde au ajuns în sferturile de finală.

Slovacia: Underdog-ul Grupa E

Slovacia intră în Grupa E ca un underdog, dar nu trebuie subestimați. Echipa a terminat cu cinci puncte în fața Luxemburgului în calificări. Francesco Calzona, fostul manager al lui Napoli, este acum la conducerea lor. Deși șansele lor sunt mici, Slovacia ar putea să surprindă pe oricine. Echipa se bazează pe un joc defensiv solid și pe unitatea grupului.

România: Speranțe și Provocări

România revine la Campionatul European cu speranțe mari. Predicțiile nu sunt favorabile, dar echipa lui Edward Iordănescu poate fi subestimată. România a terminat fără victorii la ultima apariție în 2016 la EURO 2024, dar grupul nu pare prea dur. Cu puțin noroc și determinare, România ar putea surprinde și avansa din grupe.

Ucraina: O Luptă pentru Calificare

Ucraina a ajuns la Euro 2024 după ce a învins Islanda în play-off. Echipa este condusă de talentatul Mykhailo Mudryk de la Chelsea. Ucraina va lupta pentru a ajunge în faza eliminatorie, dar va fi o provocare. Predicțiile sunt mixte, dar echipa are potențialul de a avansa.

Grupa E predicții : Ordinea prezisă în tabel pentru Euro 2024 Grupa E

  1. Belgia – Favorita clară, așteptată să domine grupa.
  2. România – Posibilă surpriză, ar putea avansa.
  3. Ucraina – Luptă strânsă pentru calificare.
  4. Slovacia – Underdog-ul, dar nu fără șanse.

Meciurile din Grupa E

  • România vs. Ucraina – 17 iunie, ora 14:00, Allianz Arena, Munchen.
  • Belgia vs. Slovacia – 17 iunie, ora 17:00, Deutsche Bank Park, Frankfurt.
  • Slovacia vs. Ucraina – 21 iunie, ora 14:00, Merkur Spiel-Arena, Dusseldorf.
  • Belgia vs. România – 22 iunie, ora 20:00, RheinEnergieStadion, Köln.
  • Slovacia vs. România – 26 iunie, ora 17:00, Deutsche Bank Park, Frankfurt.
  • Ucraina vs. Belgia – 26 iunie, ora 17:00, MHPArena, Stuttgart.

Grupa E predicții : Cotele de la Betano și Unibet pentru Grupa E

Betano cote câștigătorul grupei 

Betano oferă cotele pentru echipele din Grupa E astfel:

Belgia este favorita clară la Betano, având o cotă de 1.44. Ucraina urmează cu o cotă de 4.50, indicând șanse moderate de a câștiga grupa. România și Slovacia sunt considerate outsideri, cu cote de 12.00 și respectiv 10.25.

Cotele de la Unibet pentru Grupa E

Unibet prezintă următoarele cote pentru Grupa E:

La Unibet, Belgia rămâne favorita cu o cotă de 1.45. Ucraina are o cotă de 5.00, sugerând o luptă mai strânsă pentru locul doi. România are o cotă de 7.50, puțin mai mică decât la Betano, iar Slovacia rămâne la 12.00.

Grupa E predicții arată că Belgia este favorită clară, dar lupta pentru locul doi va fi intensă. România, Ucraina și Slovacia vor da totul pentru a avansa. Cotele de la Betano și Unibet indică o favorabilitate clară pentru Belgia, dar restul echipelor nu sunt fără șanse. Rămâne de văzut cine va reuși să surprindă și să treacă de faza grupelor. Euro 2024 promite un spectacol fotbalistic de neuitat, iar Grupa E va fi cu siguranță una dintre cele mai interesante de urmărit.

ShareCitește și Newsletter