888sport logo
Goluri multe în duelul dintre Borussia Dortmund și FC Augsburg

Goluri multe în duelul dintre Borussia Dortmund și FC Augsburg

Meciul de la ora 16.30 de pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund promite să ofere spectacol, cu peste 2.5 goluri.

Gazdele sunt momentan pe poziția a 6-a în Bundesliga, cu 25 de goluri marcate, la distanța de 10 puncte față de lidera clasamentului german Bayern. Este o ușurare pentru Dortmund că jucătorul ofensiv Haller a revenit pe teren. Asta va oferi liniei ofensive o mai bună calitate.

Augsburg a făcut multe transferuri în linia ofensivă în această iarnă și se pare că antrenorul Maasen vrea să impună stilul său de fotbal ofensiv. Acum echipa se află pe poziția a 16, un loc destul de vulnerabil aproape de nivelul retrogradării, iar azi va face tot posibilul să înscrie gol. În mod tradițional, echipa din Bavaria marchează împotriva lui Dortmund și meciurile dintre aceste echipe au avut întotdeauna goluri.

Mizăm azi pe pronosticul peste 2.5 goluri, cu cota 1.40 la Betano.

Leeds – Brentford: peste 11,5 faulturi pentru Leeds

O mini-rivalitate care s-a manifestat în Campionat, ar trebui să ofere un meci interesant între cele două echipe. Jucătorii lui Marsch vin după o victorie în 2023, chiar în această săptămână, așa că vor avea moralul ridicat.

Leeds comit de regulă cel mai mare număr de faulturi din Ligă în 90 de minute (13,2), iar în timp ce Brentford comit cele mai puține (8,2) pe joc, conform statisticilor. Meciul promite acțiune și nu va fi greu de intuit că faulturile vor fi numeroase.

Mizăm pe pronosticul peste 11.5 faulturi pentru Leeds, cu cota 1.80 la Unibet.

Villarreal – Girona: peste 2,5 goluri

Echipa nou promovată Girona face azi deplasarea pe Estadio de la Ceramica, unde va juca contra Villareal, in meciul din La Liga. Villareal a remizat la Vigo după victoriile contra Valenciei și Real, iar azi au ambiții mari, mai ales că joacă acasă, susținuți de suporteri. Patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Villarreal au inclus cel puțin trei goluri.

Au fost peste două lovituri în șase din ultimele șapte ieșiri ale echipei din Girona. Au 7 meciuri consecutive fără înfrângere iar azi probabil vor reuși să înscrie, chiar dacă nu vor învinge neapărat în deplasare. Villarreal a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri de pe teren propriu.

Pariem azi pe un meci cu cel puțin 1.5 goluri, pronostic cu cota 1.80 la Mozzartbet.

Pronosticuri azi:

Borussia Dortmund – FC Augsburg: Peste 2.5 [email protected] 1.40 (Betano)

Leeds -Brentford: Leeds peste 11,5 [email protected] 1.80 (Unibet)

Villarreal vs Girona: Peste 2,5 [email protected] 1.80 (Mozzartbet)

ShareCitește și Newsletter