Germania vs Scoția : Analiză și predicții

Germania vs Scoția : Analiză și predicții

Germania vs Scoția are loc mâine de la ora 22:00 în deschiderea Euro 2024. Meciul se va desfășura la München, iar echipa lui Julian Nagelsmann este pregătită pentru un început fulger. Germania, gazda turneului, face parte din Grupa A, alături de Scoția, Ungaria și Elveția. Află care este pontul nostru pentru un pariu online în rândurile următoare.

Forma echipei gazdă

Germania are un istoric excelent pe teren propriu la turneele internaționale. Este pentru a patra oară când Germania găzduiește un turneu major. Au ajuns în finala a patru în fiecare dintre cele trei ediții anterioare: campioni la Cupa Mondială din 1974, semifinaliști la Euro 1988 și locul trei la Cupa Mondială din 2006.

Echipa lui Julian Nagelsmann are un atac impresionant. Jamal Musiala, Florian Wirtz, Leroy Sane, Kai Havertz și Niclas Füllkrug de la Borussia Dortmund formează un atac redutabil, în timp ce Toni Kroos va ancora mijlocul terenului. Cu aceste arme ofensive, Germania a câștigat șapte din opt meciuri în calificarea la Euro 2024, marcând 25 de goluri și încasând doar cinci.

Germania vs Scoția: Forma oaspeților

Scoția, aflată la a patra apariție la Campionatul European, are o echipă în plină tranziție. Echipa lui Steve Clarke s-a calificat pe locul doi în spatele Spaniei, depășind Norvegia lui Erling Haaland pentru a-și asigura un bilet la Euro 2024.

Scoția a avut dificultăți în a marca împotriva echipelor puternice. Au pierdut șapte din zece preliminarii de calificare la Euro 2024 și au terminat doar deasupra San Marino în grupa lor. De asemenea, vor lipsi atacantul Dion Charles, care s-a retras din echipă cu o accidentare.

Germania vs Scoția: Performanța în ultimele întâlniri

Germania are un avantaj clar în întâlnirile directe cu Scoția. Echipa lui Julian Nagelsmann a demonstrat o superioritate clară în ultimele întâlniri și a arătat o formă impresionantă în competițiile internaționale recente. Germania a câștigat al 33-lea titlu LaLiga în acest sezon, cu un record neînvins în competiție. De cealaltă parte, Scoția nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci întâlniri cu Germania. În plus, Scoția a pierdut șapte din cele 10 meciuri de calificare, marcând doar nouă goluri și încasând 13.

Germania vs Scoția: Pontul nostru pentru meci

Analizând forma echipelor și performanțele anterioare, se așteaptă ca Germania să domine acest meci. Echipa lui Julian Nagelsmann are o ofensivă puternică și o apărare solidă, ceea ce le oferă un avantaj clar. Havertz a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Arsenal în Premier League sezonul trecut, marcând de 13 ori, iar forma sa pentru Germania a fost la fel de impresionantă, a marcat trei în ultimele șase meciuri pentru Die Mannschaft.

Pariem că Germania va câștiga fără să primească gol în acest meci, având în vedere forma lor impresionantă și vulnerabilitatea Scoției în fața echipelor de top. Germania a câștigat șapte din opt meciuri în calificarea la Euro 2024, iar Scoția a pierdut șapte din cele 10 meciuri de calificare. Astfel, pariem că Germania câștigă fără să primească gol cu cota 1.95 la Superbet.

PARIUL ZILEI

ShareCitește și Newsletter