“Furia Roja” este favorita primului meci disputat în Qatar, contra Costa Rica

“Furia Roja” este favorita primului meci disputat în Qatar, contra Costa Rica

Meciul din grupa E al Cupei Mondiale programat pentru ora 18 pe stadionul din Doha pune azi față în față două echipe dezechilibrate valoric.: Spania este dublă campioană europeană și mondială în 2010 iar Costa Rica s-a calificat cu emoții la Mondial, după barajul cu Noua Zeelandă.

Este greu să găsim valoare în acest joc, Spania fiind favorită atât de copleșitoare, așa că trebuie să fim puțin creativi pentru a găsi o piață pe care să merite să pariem.

Costa Rica va rezista probabil în încercarea de a rămâne în joc și de a menține scorul respectabil, iar acest lucru ar putea duce la frustrarea echipei Spaniei pentru o vreme.

Cu cât jocul se desfășoară mai dinamic, cu atât va trebui să-ți închipui Spania că va înscrie un gol sau două, dar nu cred că vom vedea o victorie la scor mare.

Azi alegem pronosticul  1 & sub 3,5 goluri. Acest pariu a obținut șapte din cele opt victorii ale Spaniei de la Euro. Vom paria la Betano acest pronostic, construit cu Bet Builder, are cota 1.95.

Maroc – Croația: Croația va câștiga

Primul meci din grupa F propune formațiile Croației și Marocului. La ora 12 urmărim partida ce se anunță interesantă, deși clar avem o favorită : Croația.

Niciunul dintre ultimele cinci meciuri de deschidere ale Cupei Mondiale jucate de echipa  Croației nu s-a terminat egal. Jumătate dintre cei 12 jucători de câmp din Croația, folosiți în înfrângerea finală a CM în fața Franței în 2018, vor fi în echipă aici și au experiența de a juca competent în meciuri dificile. Echipa va fi, de asemenea, plină de încredere după ce a ajuns în finala Ligii Națiunilor 2023, deoarece și-a asigurat patru victorii în Grupa A.

Națiunea africană, Maroc, a terminat pe ultimul loc în grupa lor în 2018.

Azi pariem pe victoria croaților, rămâne să vedem și cu ce scor vor învinge. Pariem la Superbet, cota 2.10

Belgia v Canada: Peste 3,5 goluri

Ne putem oare gândi că ambițioasa echipă a  Canadei are o șansă în fața Belgiei, în această confruntare dinamică ce va avea loc pe stadionul Ahmad bin Ali din Al-Rayyan? Nimic nu e imposibil.

Singura altă apariție a Canadei la o Cupă Mondială, în 1986, nu a lăsat prea multe amintiri pentru suporteri, deoarece canadienii au părăsit Mexicul fără gol. Au trecut rapid 36 de ani și – trecând de la cele trei decenii și jumătate – Canada nu a trebuit să aștepte mult pentru acest obiectiv istoric.

Între calificările la Cupa Mondială și cea mai recentă Ligă Națiunilor, Belgia a cedat în 10 din ultimele 14 meciuri competitive – cu trei din cele patru partide fără gol împotriva Belarusului și Cehiei, ambele nu sunt însă prezente la Cupa Mondială.

Belgienii împing terenul în posesie, cu fundașii laterali bombardând înainte pentru a oferi lățime mijlocului lor de patru jucători, iar cei trei fundași centrali ținând o linie înaltă. Ne așteptăm ca Belgia să domine în mare măsură jocul, să câștige și să marcheze – așa cum a făcut-o în toate jocurile competitive, cu excepția celor două partide, sub conducerea lui Roberto Martinez.

Meciul promite goluri, așa că noi pariem pe pronosticul peste 3.5 goluri, pariu cu cota 2.70 la Unibet.

Pronosticuri azi:

Spania – Costa Rica: 1 & sub 3,5 goluri @1.95 (Betano)

Maroc – Croația: Croația va câș[email protected] ( Superbet)

Belgia v Canada: Peste 3,5 [email protected] (Unibet)

Share Citește și Newsletter