888sport logo
FSCB are azi toate șansele să învingă Universitatea Craiova

FSCB are azi toate șansele să învingă Universitatea Craiova

Azi vom asista la un adevărat derby, unde FCSB va lupta în primul meci de play-off, cu Universitatea Craiova.

FCSB începe play-off ul de pe locul 3, fiind în urma Farului și dorind  să își mențină și să își optimizeze poziția. Ultimele meciuri ale steliștilor au demonstrat forță : cu Sepsi și cu Petrolul, fiind înfrânți de UTA. Pe teren propriu, FCSB se descurcă bine, așa că azi ne așteptăm la un meci reușit.

 U Craiova are un joc destul de stabil și jucători cu experiență. Universitatea pășește în play-off de pe poziția a patra, trebuind să urce în clasament, având un joc mai slab în deplasare. Deși Neagoe încearcă să impună rigoare și atac decisiv la poartă pentru meciul de azi, nu vor reuși să treacă de apărarea FSCB.

Mizăm pe un pronostic 1, cu cota 1.88 la Betano, bazat pe capacitatea FSCB de a înregistra victorii frumoase în jocul de acasă.

Botoșani – FC Chindia

Meciul din play-out nu va fi ușor pentru nici una dintre echipe. Botoșani intră în play-out de pe locul 10, egal cu adversara Chindia. Ultimele  6 meciuri ale celor din Botoșani nu au fost victorii, iar pe teren propriu nu se descurcă strălucit. Chindia este tot pe un loc apropiat de baraj, iar jocul lor nu e cu mult mai bun, au două înfrângeri, remize cu U Craiova și Voluntari.

Botoșani e favorită azi, dar nici Chindia nu stă degeaba, speră să prindă locurile 7-8, se vede ambiția insuflată de antrenorul Toni Petrea.

Azi vom asista la un meci cu mai puține goluri, nu ambele echipe marchează. Pariem pe pronostic no goal cu cota 1.64 la Unibet.

Pariuri azi :

FCSB vs Universitatea Craiova: [email protected] 1.88 (Betano)

Botoșani vs FC Chindia: no goal @ 1.64 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter