Finala Europa League 2023 e așteptată azi cu nerăbare de suporteri și de pariori

Finala Europa League 2023 e așteptată azi cu nerăbare de suporteri și de pariori

Stadionul Puskas Arena găzduiește azi de la ora 22 finala Europa League dintre Sevilla și Roma, un meci care se anunță tensionat și foarte atractiv pentru cei care își doresc să plaseze pariuri.

Ultimele două finale Europa League au impus lovituri de departajare.

Echipa din Sevilla este deținătoarea recordului în această competiție, cu șase titluri, începând cu anul 2006, în timp ce jucătorii de la Roma concurează azi pentru primul lor titlu, dar au terminat pe locul secund în 1991, când  Europa League era cunoscută sub numele de UEFA Cup.

Cu toate acestea, Roma a câștigat Europe Conference League în ultimul an, sub comanda inspirată a antrenorulului Jose Mourinho .

Jose Mourinho a câștigat nouă din cele 12 finale majore cu echipele pe care le-a preluat, în timp ce a condus nu mai puțin de cinci echipe în finalele europene, ultimele patru dintre ele venind cu foaia goală.

În rundele din La Liga anul acesta, Sevilla a generat 1,42 xG la 90 de minute și acordă șanse mari de gol pentru distracție. Chiar și în cele două etape cu Juventus, au primit 3,8 xG, iar Juventus a marcat doar de două ori. A juca pe linii înalte împotriva unei echipe antrenate de Jose Mourinho, care performează în oportunitățile de tranziție este o rețetă de dezastru pentru Sevilla.

Roma este cea mai bună echipă defensivă din Serie A, permițând doar 0,84 npxG la 90 de minute și este cea mai bună echipă din Europa în apărarea suprafeței de pedeapsă.

Manșa secundă împotriva lui Bayer Leverkusen a fost un exemplu perfect al performanțelor echipei din Roma, deoarece au primit 23 de șuturi și o singură lovitură cu un rating xG peste 0,1.

Casele de pariuri oferă diferite promoții cu ocazia acestui meci de senzație:

  • La NetBet, poți opta pentru Bet +, cotă mărită, cu marjă zero, pe pariurile de tip 1,x,2, perfecte pentru partida de azi. Poți alege pronostic 2, cu cota 2.89. Iar dacă încă nu ai cont, te înregistrezi pe platforma NetBet și primești bonus 100 RON freebet,  pentru primul pariu plasat.
  • Baumbet îți oferă azi cota de 3.20 dacă pariezi pe rezultatul Roma câștigă – timp regulamentar. Poți paria pe acest pronostic până la ora 19.45.
  • Betano propune pentru pronosticul Roma ridică trofeul : cota 1.85.

Pronosticul nostru : Sevilla – AS Roma : Roma ridică trofeul

ShareCitește și Newsletter