Farul reușește azi victoria în deplasare pe terenul Rapidului ?

Farul reușește azi victoria în deplasare pe terenul Rapidului ?

Stadionul din Giulești găzduiește astăzi meciul din play -off ul Superligii dintre Rapid și Farul Constanța, de la ora 21:45.

Rapidul a reușit să ajungă în play- off dorind să acceadă în cupele europene pentru a demonstra că este capabilă de performanțe și și-a îmbunătățit jocul. Astăzi au avantajul unui meci pe teren propriu încurajați și de suporteri entuziaști.

Farul este o echipă în plină formă ambiții mari și o mentalitate îndreptate către victorie. Prima etapă a play- off ului a însemnat un joc frumos contra lui Sepsi câștigat cu 2 -1. Astăzi constănțenii își vor dori victoria în deplasare, deși Rapidul este cumva favorită având în vedere că joacă acasă. O victorie pentru Farul ar însemna o securizare mai bună a primei poziții și nu este deloc imposibilă în meciul de astăzi.

Mizăm pe victoria Farului, pronostic 2 cu cota 3.05 la Unibet.

Hermannstadt – Botoșani

Meciul din play -out se va disputa de la ora 17:00 pe stadionul din Sibiu, între Hermannstadt și FC Botoșani. Jocul este posibil echilibrat fiind destul de dificil de indicat un câștigător.

Hermannstadt a avut o evoluție inconstantă pe tot parcursul sezonului fiind din păcate sub spectrul problemelor financiare. După intrarea în play- out, sibienii sunt pe poziția a 12-a aproape de locurile retrogradabile.

Nici FC Botoșani nu demonstrează un joc mai valoros, deși nu-și fac probleme în legătură cu retrogradarea. Schimbarea antrenorilor nu a fost soluția ideală pentru Botoșani care acum se străduiesc să câștige play – out ul. Înfrângerile suferită în fața Farului și Sepsi cu scoruri uriașe au dus la scăderea masivă a moralului echipei.

Meciul de azi nu va avea goluri multe, dimpotrivă.

Pariem pe o remiză și sub 2.5 goluri, pronostic cu cota 3.50, creat cu Bet Builder la Betano.

Pariuri azi :

Rapid București – Farul Constanța: 2@ 3.05 (Unibet)

Hermannstadt – Botoșani: X și sub 2.5 goluri @ 3.50 (Betano)

ShareCitește și Newsletter