888sport logo
Derby-ul Leverkusen vs Borussia Dortmund va înregistra numeroase cornere

Derby-ul Leverkusen vs Borussia Dortmund va înregistra numeroase cornere

Începând cu ora 18.30 are loc pe Bay Arena meciul dintre Leverkusen și Borussia Dortmund, un derby german, din runda 18 a Bundesliga.

Leverkusen este pe locul 8 în clasament în acest moment, iar în acest an a înregistrat deja 2 victorii, contra Gladbach în deplasare și acasă în compania lui Bochum.

În cele nouă jocuri din Ligă ale Leverkusen, sub îndrumarea lui Alonso, au câștigat de două ori numărul maxim de cornere. Chiar și împotriva lui Bochum, în întâlnirea lor de la mijlocul săptămânii, adversarii lor au câștigat numărul de cornere cu scorul de 4-3.Media de cornere în perioada în care a antrenat în Bundesliga Alonso până acum, este de 2,44. Acesta este un pas uriaș în scădere față de cifra de 6,47 a lui Dortmund, cu un salt până la 7,00 în cele nouă jocuri în deplasare.

Meciul de azi se anunță destul de echilibrat, iar Dortmund va înregistra cele mai multe lovituri de la colț. Pariem pe cornere, în favoarea echipei Dortmund, pronostic cu cota 2.23 la NetBet.

Brighton & Hove Albion vs Liverpool: peste 2,5 goluri

Meciul de azi  din FA Cup, de la ora 15.30 de pe Amex Stadium promite să ofere spectacol și un pronostic reușit pariorilor.

Brighton rămâne sub un pronostic nefavorabil pentru meciul de duminică din turul al patrulea al FA Cup împotriva lui Liverpool, în ciuda faptului că a avut o performanță devastatoare împotriva echipei lui Jurgen Klopp în urmă cu două săptămâni. În acea victorie cu 3-0 pe stadionul Amex, Pescărușii au dominat în ce privește numărul de cornere cu 7-1, șuturile la poartă au fost 8-2 și au avut partea leului în posesie.

Brighton a marcat cel puțin două goluri în fiecare dintre ultimele șase meciuri, în timp ce apărarea lui Liverpool a înregistrat o medie de 1,63 pe meci, de la Cupa Mondială. Doar Manchester City, Arsenal și Tottenham au marcat mai multe goluri decât Pescărușii de la Brighton în Premier League.

Brighton a marcat trei sau mai multe goluri în opt din cele 17 ieșiri ale lor în toate competițiile cu De Zerbi la conducere, inclusiv în ambele întâlniri anterioare cu Liverpool.

Azi ne așteptăm la un meci bogat în goluri, iar pronosticul peste 2.5 goluri are cota 1.62 la Betano.

Wrexham vs Sheffield United: peste 2,5 goluri

Ultimul meci al zilei din FA Cup se joacă pe stadionul „Racecourse Ground”, între Wrexham și Sheffield United, care se confruntă pentru un loc în optimile de finală.

Sheffield United este pe locul al doilea în clasament și dorește să revină în Premier League. Nici Wrexham nu are rezultate slabe, dar diferența de valoare între cele două echipe  este vizibilă. Echipa galeză este prima echipă din afara ligii timp de 20 de ani care a marcat mai mult de trei goluri în fiecare dintre primele, a doua și a treia rundă ale Cupei FA într-un sezon.

Mizăm azi pe un meci cu peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.80 la Superbet.

Pronosticuri azi:

Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund: Dortmund – cele mai multe cornere@2.23(Netbet)

Brighton & Hove Albion vs Liverpool: peste 2,5 goluri@1.62 (Betano)

Wrexham vs Sheffield United: peste 2,5 goluri@1.80 (Superbet)

ShareCitește și Newsletter