CFR Cluj joacă în deplasare la Craiova într-un meci în care ambele echipe înscriu gol

CFR Cluj joacă în deplasare la Craiova într-un meci în care ambele echipe înscriu gol

Duminică are loc pe stadionul din Craiova meciul dintre U Craiova și CFR Cluj, în etapa a 2-a din play-off. Partida se anunță palpitantă, mai ales că cele două echipe au un joc bun în atac.

Craiova a ajuns facil în play-off dar este pe poziția a 4-a, fără mari șanse la locuri superioare. Meciul anterior din play-off s-a încheiat la egalitate, cu FCSB. Miza în play-off este mare, iar azi vor încerca să țină piept unui adversar destul de dur : CFR Cluj.

CFR-ul este o echipă valoroasă, fiind acum pe poziția a doua în play-off, sub liderul clasamentului Farul. Antrenorul Dan Petrescu știe cum să își motiveze jucătorii iar azi vor dori victoria în deplasare, pentru a-și păstra șansele la titlu.

Meciul va fi cu siguranță unul cu faze de atac, iar ambele echipe se vor strădui să înscrie. Mizăm așadar pe pronostic GG, cu cota 2.00 la Superbet.

FC Argeș – FC Voluntari

Al doilea meci al zilei face parte din etapa a 2-a din play-out, între FC Argeș și FC Voluntari, de la ora 13.30. Argeșul trebuie să se mobilizeze azi și să joace perfect acasă, pentru a evita retrogradarea. O  victorie contra celor de la Voluntari ar fi benefică pentru ei, dar rămâne de văzut dacă se pot impune în fața unei echipe destul de puternice cum este Voluntari.

FC Voluntari nu e nici ea salvată de pericolul retrogradării. Inconstanța în joc și meciurile pierdute consecutiv arată că se pot întâmpla oricând surprize neplăcute.

Meciurile din play-out s-au dovedit imprevizibile, iar azi ne putem aștepta la orice rezultat. Nu pare nici o echipă favorizată pentru victorie, așa că vom paria pe cornere, un pariu mult mai rezonabil. Pronosticul peste 8.5 cornere are cota 2.02 la Betano.

Pariuri azi :

Universitatea Craiova – CFR Cluj: GG@ 2.00 (Superbet)

FC Argeș – Voluntari: peste 8.5 cornere@ 2.02 (Betano)

ShareCitește și Newsletter