Brazilia – Serbia: un meci cu multe emoții și fără goluri

Brazilia – Serbia: un meci cu multe emoții și fără goluri

Azi avem pe teren una din candidatele la marele trofeu, ambițioasa echipă a Braziliei, față în față cu vecinii noștri: selecționata Serbiei.

După ceea ce s-a întâmplat marți cu rivalii lor, echipa Argentinei, este foarte probabil că Brazilia se va concentra azi foarte mult pe performanță. Lotul Braziliei este alcătuit de către Tite cel mai probabil o schemă cu 4 apărători, cu linia de mijloc asigurată de Paqueta, Casemiro și Fred, iar în atac la centru va străluci Neymar, flancat de Vinicius și Raphinha.

Serbia merită respect, lăudându-se cu câțiva jucători excelenți în zonele de atac : Tadic și  Vlahovic, dar această forță a Balcanilor se confruntă cu principala forță a sud-americanilor – apărarea lor de excepție. Selecao a primit doar cinci goluri în 17 meciuri de calificare la Cupa Mondială, permițând o medie de doar 0,44 xGA pe joc în acea perioadă.

Azi mizăm pe pronostic nici un gol, având în vedere că lupta se anunță foarte strânsă. Poți paria la Unibet, ai cota 1.94 pentru acest pariu. Poți miza live și ai creștere de pariu 10% direct pe bilet în oferta Uniboost.

Elveția vs Camerun: Peste 2,5 goluri

Primul meci de azi din grupele Cupei Mondiale alătură pe terenul stadionului din Al Wakrah echipa Camerunului și reprezentativa Elveției.

Elveția trebuie să câștige acest meci, este favorită, mai ales că grupa G are în componență două echipe puternice : Brazilia și Serbia. Elveția s-a calificat pentru a patra oară la rând pentru Campionatul Mondial, echipa antrenată de Yakin depășind în grupa de calificare la turneul final din Qatar echipa mult mai titrată a Italiei. Elvețienii joacă un fotbal echilibrat și azi vor fi dornici să ofere goluri numeroase, pentru a debuta cu dreptul.

Pe de altă parte, antrenorul Camerunului , Rigobert Song nu are experiență la acest nivel competițional înalt. Leii din Camerun au o linie de atac puternică cu jucători precum Abubacar și Anguisa. Pe de altă parte, există o lipsă de calitate în apărare.

Azi pariem pe numărul de goluri, pronostic peste 2.5 goluri înscrise în meci, pariu cu cota 2.25 la Betano. Nu uita să participi la Master – concursul despre Mondial, de la Betano, unde te așteaptă premii spectaculoase în bani.

Uruguay vs Coreea de Sud: Uruguay peste 1,5 goluri

Uruguay și Coreea de Sud joacă azi de la ora 15 pe Education City Stadium.

Partida se anunță interesantă, iar Uruguay pleacă cu prima șansă. Reprezentativa La Celeste are în componență jucători valoroși: Nunez de la Livepool, Federico Valverde de la Real Madris, Araujo de la Barcelona.  Noul antrenor Diego Alonso știe cum să-și motiveze jucătorii și promovează pressing-ul și jocul de posesie. De la instalarea sa, Alonso a adus echipa în formă maximă – doar o înfrângere în ultimele nouă jocuri.

Prezența lui Valverde îi conferă formației La Celeste mult dinamism, fiind o adevărată stea în ascensiune și tipul de talent care ar putea fi factorul X aici. În plus, echipa are o mulțime de opțiuni de atac, precum Suarez, Cavani și Nunez.

Naționala Coreei de sud este mândră de prezența în grupele Cupei mondiale, dar probabil că rezultatele nu vor fi spectaculoase. Cu toate acestea, am putea asista la măcar un punct din partea coreenilor.

Astăzi mizăm pe pronosticul Uruguay înscrie peste 1.5 goluri, cu cota 2.10 la Superbet. Pariază online minim 20 RON și primești bonus un pariu gratuit în valoare de 22 RON, numai la Superbet.

Pronosticuri azi:

Brazilia vs Serbia : no [email protected] (Unibet)

Elveția vs Camerun: Peste 2,5 goluri@ 2.25( Betano)

Uruguay vs Coreea de Sud: Uruguay peste 1,5 [email protected]( Superbet)

ShareCitește și Newsletter