Bayern Munchen vs Lazio: Confruntare în Liga Campionilor

Bayern Munchen vs Lazio: Confruntare în Liga Campionilor

Bayern Munchen vs Lazio reprezintă unul dintre meciurile cruciale în peisajul actualei ediții a Ligii Campionilor. Lazio vine la Allianz Arena pentru această confruntare. Meciul începe azi la ora 22:00, află care este pronosticul nostru pentru un pariu online acum!

Bayern Munchen vs Lazio : forma echipei gazdă

Bayern Munchen traversează o perioadă complicată în campionatul intern. Bayern Munchen riscă să-și încheie dominația în Bundesliga după 11 ani. Ei sunt cu 10 puncte în urma liderului Bayern Leverkusen în Bundesliga. Echipa mai are de jucat 10 meciuri în Bundesliga. Echipa, deși se confruntă cu provocări în campionatul intern, este determinată să revină în Liga Campionilor.

Mai mult, Bayern trebuie să recupereze un deficit de 1-0 în fața lui Lazio. Acest lucru se datorează unui cartonaș roșu primit de Dayot Upamecano în meciul tur. Acest cartonaș a condus la un penalty, iar Ciro Immobile a profitat și a reușit să marcheze gol. Echipa, renumită pentru capacitatea sa de a marca și pentru jocul ofensiv, va trebui să-și mobilizeze toate resursele pentru a întoarce rezultatul din meciul tur. Dar, în nouă dintre ultimele zece meciuri ale lui Bayern în Liga Campionilor aceștia au marcat cel puțin un gol după minutul 65.  Așadar,  meciul Bayern Munchen vs Lazio va fi unul intens.

Bayern Munchen vs Lazio:Forma Recentă a opaspeți

Lazio, pe de altă parte, se îndreaptă către Allianz Arena cu speranța de a scrie o nouă pagină în istoria clubului în Liga Campionilor. Ultima dată când echipa italiană a ajuns în sferturile competiției a fost în sezonul 1999-2000, o performanță memorabilă sub conducerea lui Sven-Göran Eriksson. Cu toate acestea, forma recentă a echipei nu este cea mai bună. Lazio a pierdut trei din ultimele patru meciuri din Serie A. Performanța slabă din i-a făcut să se claseze pe locul opt în Serie A. Aceste rezultate mixte adaugă tensiune și incertitudine înaintea duelului cu Bayern. Lazio se îndreaptă spre Germania fără victorii în meciurile anterioare de Liga Campionilor pe acest teren. Au două remize și două înfrângeri în Germania. Dar victoria cu 1-0 din meciul tur le dă speranțe.

Istoricul Lazio în Meciurile din Germania

Deși Lazio nu a reușit să câștige în deplasările anterioare din Liga Campionilor în Germania, istoricul recent le oferă o rază de speranță. Înfrângerea cu 2-1 împotriva lui Bayern în martie 2021 este încă proaspătă, dar succesul din tur demonstrează că Lazio are capacitatea de a pune probleme oricărui adversar. Echipa italiană aspiră să devină prima formație de la perfomanța Real Madrid în 2016-17 care să câștige atât acasă, cât și în deplasare împotriva lui Bayern în aceeași campanie a Ligii Campionilor. Aceste este un obiectiv ambițios care ar putea defini sezonul lor european. În meciul de azi,Bayern Munchen vs Lazio, Lazio caută o performanță istorică.

Ce Așteptări Avem de la Bayern Munchen vs Lazio

Confruntarea Bayern Munchen vs Lazio se anunță a fi una încărcată de emoție și tensiune, având în vedere mizele ridicate pentru ambele echipe. Bayern, cu spatele la zid, trebuie să-și demonstreze valoarea și să răstoarne deficitul. În timp ce, Lazio vizează să capitalizeze pe avantajul minim și să-și continue surprinzătorul parcurs european. Ambele echipe au arătat că pot marca în fazele cruciale ale meciurilor. Ambele echipe au marcat în două dintre cele trei meciuri de acasă ale lui Bayern din Liga Campionilor din acest sezon. Iar, asta sugerează că vom asista la o partidă cu multe oportunități de gol.

Pronostic meci

Luând în considerare statisticile și forma recentă a echipelor, pariem că în acest meci se vor înscrie peste 2.5 goluri cu cota 1.50 la Unibet.

Acest tip de pariu reflectă potențialul ofensiv al ambelor echipe și intensitatea așteptată a meciului. Bayern Munchen vs Lazio se anunță a fi un duel captivant la Allianz Arena. Bayern Munchen, deși se confruntă cu provocări în campionatul intern, este determinată să revină în Liga Campionilor. Lazio, pe de altă parte, visează la o performanță istorică în competiția europeană.

PARIUL ZILEI

ShareCitește și Newsletter