Barcelona se va impune în ambele reprize contra Elche

Barcelona se va impune în ambele reprize contra Elche

Sezonul 27 din La Liga propune azi meciul dintre Elche și Barcelona, ce se va disputa de la ora 22.

Barcelona se îndreaptă spre meciul cu Elche cu un avans de douăsprezece puncte în fruntea clasamentului din LaLiga. Înainte de recenta pauză internațională, Barca a câștigat un El Clasico crucial pe Camp Nou, revenind de la un gol diferență pentru a câștiga cu 2-1, Franck Kessie marcând un câștigător gol cu ultimul suflu.

Barca a câștigat 7 din ultimele 9 meciuri jucate în deplasare.  În urma călătoriei la Elche, echipa lui Xavi îl va găzdui din nou  echipa Real Madrid, în manșa secundă a semifinalei Copa del Rey, cu un avantaj de 1-0.

Nouă goluri primite în campionat în tot sezonul, două au fost autogoluri și două au fost penalty-uri. Aceasta este o medie de 0,35 goluri împotriva per joc. Susținerea Barcelonei la victorie a condus la pariuri reușite în 73% din meciurile lor din ligă din acest sezon,

Elche stă la coada clasamentului din LaLiga și a pierdut patru din ultimele șase meciuri. Elche nu a reușit să înscrie în șapte din cele 13 meciuri de la Crăciun. Cea mai slabă defensivă din La Liga va înseamna că Elche nu va reuși să facă față atacului Barcelonei.

Pariem azi pe 2/2 pauză – final, un pronostic cu mari șanse de reușită și cota 2. 85 la Betano.

Girona vs Espanyol: Gol/Gol

Partida de la ora 15 are loc pe stadionul Municipal de Montvilli, în cadrul etapei 27 din LaLiga.

Girona se apropie de marginea inferioară a clasamentului fiind pe poziția 12. Jucătorii nu excelează în atac, au primit goluri în ultimele meciuri iar defensiva suferă de lipsa inspirației. Espanyol trece printr-o lipsă de formă, va fi nevoită să lupte azi în deplasare și să înscrie.

Espanyol este implicat în lupta pentru supraviețuire la marginea de jos a clasamentului, deși Periquitos încă au reușit să marcheze pe foaia de scor în 23 din cele 26 de întâlniri din La Liga.

Cele două echipe vor da totul pe teren, luptând pentru victorie, iar posibilitatea ca ambele să marcheze gol este foarte mare. Pariem așadar azi pe pronosticul GG, cu cota 1.90 la Superbet.

Pariuri azi :

Elche vs Barcelona: Barcelona câștigă ambele reprize @ 2.85 (Betano)

Girona vs Espanyol: GG@ 1.90 ( Superbet)

ShareCitește și Newsletter