Barcelona joacă în deplasare cu Betis, un meci interesant cu peste 2,5 goluri

Barcelona joacă în deplasare cu Betis, un meci interesant cu peste 2,5 goluri

Meciul din această seară de la ora 22 se joacă în etapa 17 din acest sezon al campionatului spaniol La Liga. Aceste două echipe s-au mai întâlnit recent, în semifinalele Supercupei Spaniei unde meciul s-a încheiat la egalitate : 2-2.

Betis este pe locul 6 în clasament, cu 9 victorii dar și 5 înfrângeri. Echipa antrenată de Pellegrini își dorește să înscrie azi, mai ales că are doar 3 puncte față de locul al treilea, de unde ar avansa în grupele Ligii Campionilor. Barcelona e în formă excelentă, au marcat în toate cele 10 meciuri de curând disputate, au 15 victorii și doar o înfrângere. Robert Lewandowski s-a întors pentru acest joc, iar azi e de așteptat să marcheze.

Pariem pe pronosticul peste 2.5 goluri, cu cota 1.88 la Betano.

Stade Reims vs Lorient FC : G/G

Prima Ligă franceză ne oferă un meci interesant azi de la ora 20, dintre echipele Reims și Lorient.

Reims are un parcurs deocamdată impecabil fără înfrângeri, în ultimele 13 meciuri. Delfinii de la Lorient sunt și ei în top 6 din Ligue 1, joacă azi acasă după o victorie frumoasă cu 2-1 contra Rennes. În trecut, Ligue 1 era privită ca o ligă cu scoruri mici, dar lucrurile s-au schimbat în Franța, iar clasamentul de top găzduiește acum unul dintre cele mai distractive meciuri de fotbal din Europa.

Ambele echipe au o serie de rezultate bune. Pronosticul ambele echipe marchează s-a adeverit în80% din meciurile din Ligue 1 ale lui Lorient din acest sezon și în fiecare dintre ultimele patru. Reims a văzut ambele echipe marcând  pe foaia de scor în patru din ultimele șase meciuri de ligă.

Alegem azi să pariem pe pronosticul G/G, ambele marchează, cu cota 1.82 la Sportingbet.

Toulouse vs Troyes: peste 2.5 goluri

Alt meci din Ligue 1 ne atrage azi atenția: Toulouse, aflată pe locul 12 în clasamentul primei ligi franceze, joacă acasă în compania echipei Troyes, situată pe poziția a 15-a.

Toulouse a câștigat meciul retur cu 3-0 și s-a întors cu dinamism după pauza de la Cupa Mondială, cu cinci victorii și un egal în ultimele șase meciuri. Deși nou promovată Toulouse nu are emoții cu privire la retrogradare, este pe un parcurs ascendent.

Gazdele ar trebui să aibă prea mult curaj pentru a pierde în fața celor din Troyes care nu au câștiguri în patru meciuri jucate (D1, L3). De asemenea, ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze, deoarece 80% dintre deplasările echipei Troyes în Ligue 1 din acest trimestru au înregistrat goluri la ambele porți și joacă azi cu echipa din Toulouse, care a văzut ambele echipe marcând în patru din ultimele șase ieșiri de ligă.

Mizăm azi pe pronosticul peste 2.5 goluri, cu cota 1.67 la Superbet.

Pariuri azi:

Stade Reims vs Lorient FC : G/[email protected] (Sportingbet)

Toulouse vs Troyes: Peste 2,5 [email protected] (Superbet)

Real Betis vs Barcelona: peste 2,5 [email protected] (Betano)

ShareCitește și Newsletter