Azi urmărim în grupa B, un meci cu goluri la ambele porți: Statele Unite – Țara Galilor

Azi urmărim în grupa B, un meci cu goluri la ambele porți: Statele Unite – Țara Galilor

Stadionul  din Al Rayyan va găzdui luni seara de la ora 21.00 meciul din grupa B, dintre Statele Unite și Țara Galilor. Doar trei locuri separă aceste două națiuni, SUA fiind clasată deasupra Țării Galilor pe locul 16 și acest mic decalaj este reflectat de cote.

În timpul campaniei de calificare la CONCACAF, Canada, Honduras, Panama, Costa Rica și Jamaica au marcat împotriva echipei lui Gregg Berhalter,  detaliu important mai ales că niciuna dintre aceste națiuni nu se află în top 30 FIFA.

Succesul recent al turneului din Țara Galilor a fost construit pe unitate, dar Dragonii nu au avut niciodată cea mai strânsă apărare. Merită să subliniem că au păstrat o singură data poarta goală în cele patru meciuri de la Euro 2020 și au încasat gol o singură data în cele 11 meciuri de atunci, evidențiind fragilitatea unei echipe îmbătrânite.

Statele Unite vin în Qatar cu o formație ambițioasă, cu jucători talentați cum sunt Pulisic sau Ferreira, iar azi  americanii vor fi dornici să înscrie gol.

Mizăm pe pronosticul ambele marchează, cu cota 2.10 la Superbet.

Senegal – Olanda : Sub 2,5 goluri

Olanda începe  în forță căutarea gloriei la Cupa Mondială cu o ciocnire împotriva campioanelor Cupei Africii, Senegal. Portocala Mecanică a fost eliminată de Cehia în optimile de finală ale Euro 2020, un rezultat care l-a costat pe Frank de Boer jobul de antrenor. Încă nu au gustat înfrângerea sub conducerea lui Louis van Gaal, care a câștigat 11 din actualele 15 jocuri la conducerea reprezentativei Olandei.

Principalul atu al olandezilor în fazele de atac este  Cody Gakpo, de la PSV, dar mai sunt mulți alți jucători care se vor remarca cu siguranță în meciurile acestei Cupe Mondiale.

Aliou Cissé a primit o lovitură uriașă, iar starul Sadio Mane a fost recent exclus din turneu în urma unei accidentări pe care a suferit-o în penultimul meci al lui Bayern Munchen.

Succesul AFCON al Senegalului a fost construit în mare parte pe solidaritatea defensivă. Pe drumul către prima victorie continental, meciurile lor au înregistrat în medie doar 1,6 goluri pe meci, păstrând foaia goală în cinci dintre cele șapte meciuri. Au fost, de asemenea, două sau mai puține goluri marcate în cinci din șase meciuri de la AFCON.

Probabil azi vor menține linii similare,  iar susținerea portarului Senegalului, Mendy, ca Omul Meciului,  pare un joc logic, dacă suntem de fapt pregătiți pentru un meci destul de strâns și disputant.

Azi pariem pe pronosticul sub 2.5 goluri, cu cota 1.68 la Unibet.

Anglia – Iran: Ιran +2 Handicap

Partida de la ora 15 din grupele Cupei Mondiale se anunță interesantă iar englezii veniți în număr mare în Qatar abia așteaptă să-și susțină echipa.

Antrenați de portughezul Carlos Queiroz, iranienii nu trebuie subestimați. Deși nu se laudă cu vedete de top ca Anglia, echipa iraniană joacă cu o coeziune și o unitate care îi face deosebit de dificil de învins. Putem paria că se vor instala într-un blocaj adânc în încercarea de a-și frustra adversarii iluștrii, o tactică care a frustrat Anglia în mod regulat în timpul erei Southgate.

De la începutul Euro, Scoția, Polonia, Ungaria (de trei ori!) și Italia au obținut toate rezultate pozitive, optând pentru a juca pe primul loc în apărare, iar Iranul se îndreaptă spre Qatar cu un set-up și un sistem care ar putea avea același efect.

Meciul de azi îl vom urmări pariind pe +2 handicap Iran, cu cota 1.72 la Betano.

Pronosticuri azi:

SUA – Țara Galilor   : ambele marchează  @2.10 (Superbet)

Senegal – Olanda : Sub 2,5 goluri @1.68 (Unibet)

Anglia – Iran: Ιran +2 [email protected]( Betano)

Share Citește și Newsletter