Azi asistăm la victoria Braziliei contra Elveției, în grupa G de la Cupa Mondială

Azi asistăm la victoria Braziliei contra Elveției, în grupa G de la Cupa Mondială

Azi pe stadionul 974 din Doha, urmărim de la ora 18 meciul dintre pretendenta la titlu –Brazilia, și reprezentativa Elveției, în grupa G.

Brazilia a avut nevoie de ceva timp pentru a se impune împotriva Serbiei în meciul de debut șa Cupa Mondială, dar în repriza a doua, brazilienii au demonstrat de ce sunt favoriți la câștigarea trofeului. Controlul cu care au jucat, flerul și jocul de legătură al atacanților au impresionat spectatorii, oferind un meci destul de confortabil pentru formația Braziliei.

Elvețienii s-au confruntat cu cea mai bună apărare din competiție și cu una dintre cele mai bune unități de atac din fotbalul mondial. În 18 meciuri de calificare la Cupa Mondială și Cupa Mondială, Selecao a primit doar cinci goluri și a permis doar 0,43 xGA pe meci. Elveția are deja 3 puncte din prima rundă, în urma victoriei cu Camerun.

Azi ne așteptăm clar la victoria Braziliei, dar va fi un meci 2-3 goluri. Mizăm pe un pronostic 1 și sub 3.5 goluri, cota 2.02 la Unibet.

Coreea de Sud v Ghana: Ambele marchează

Coreea de Sud și Ghana joacă luni de la ora 15:00, într-un meci din cadrul etapei a doua a grupei H din cadrul Cupei Mondiale.  Coreea de Sud a demonstrat o forță enormă de atac împotriva Uruguayului în prima zi, dar dacă vrea să se califice, trebuie să câștige acest meci împotriva unei echipe din Ghana care va gândi la fel, mai ales după ce a pierdut meciul de deschidere în fața Portugaliei.

Ghana ne-a arătat în primul meci că au o apărare foarte vulnerabilă, dar și că au capacitatea de a provoca probleme reale în atac. Împotriva unei echipe bune și talentate a Portugaliei, au permis 2,63 xGA, dar au generat 1,30 xGF, înscriind de două ori când sunt în urmă.

Faptul că victoria azi pare a fi obligatorie pentru fiecare din echipe ar trebui să însemne că vom asista la un meci foarte incisiv, iar scorul se va deschide cu siguranță dacă va exista un gol pentru ambele echipe – la fel ca și în meciul Portugalia – Ghana.

Azi ambele echipe marchează, pronostic cu cota 2.05 la Betano.

Pariuri azi:

Brazilia-Elveția : 1 și sub 3.5 goluri @2.02( Unibet)

Coreea de Sud- Ghana : ambele echipe înscriu @2.05( Betano)

ShareCitește și Newsletter