Azi asistăm la o victorie frumoasă a Realului contra Valladolid

Azi asistăm la o victorie frumoasă a Realului contra Valladolid

Meciul de azi din La Liga dintre Real Madrid și Valladolid va atrage cu siguranță interesul pariorilor. Partida de pe Santiago Bernabeu are loc de la ora 17.15.

Real Madrid este neînvinsă în meciurile de pe teren propriu din 2022/23. Șapte dintre aceste meciuri au inclus cel puțin trei goluri, inclusiv două din ultimele trei, Los Blancos marcând de 26 de ori pe Bernabeu până acum în acest sezon. Patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Valladolid au inclus cel puțin trei goluri . Valladolid sunt pe locul 16 în campionat, la două puncte de retrogradare. Probabil că azi nu au nici o șansă contra Realului, care se va bucura de victorie.

Mizăm pe pronostic 1 și peste 2,5 goluri înscrise, cu cota 3.30 la Betano, folosind Bet Builder.

Angers vs Nice: Peste 1,5 goluri Nice

Azi de la ora 16 are loc meciul dintre Angers, lanterna roșie a primei ligi franceze și formația din Nice, în etapa 29.

Angers este una dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1 din ultimii ani, iar pronosticul împotriva lor este un mod inteligent de a paria în acest weekend. Ei sunt pe ultimul loc în clasament cu 10 puncte și au pierdut 22 din cele 28 de meciuri ale sezonului.

Sunt pe drumul spre cel mai slab număr de puncte din Liga 1 din era celor trei puncte pentru o victorie: acel record nedorit este deținut în prezent de Lens, care a reușit 17 puncte în 1988-89. Angers vine după două înfrângeri și o schimbare de antrenor, la cârma echipei fiind acum Dujeux.

Nice este o echipă mult mai închegată, cu un joc mai sigur în atac. Didier Digard a fost numit manager interimar în ianuarie. Nisa este neînvinsă în 13 meciuri (V8-D5-L0) în toate competițiile și a jucat un fotbal excelent pe parcursul campionatului francez.

Azi pariem pe pronosticul peste 1.5 goluri pentru Nice, cu cota 1.85 la Superbet.

Köln vs  Gladbach: 2

Etapa 26 din Bundesliga a programat azi de la ora 16.30 meciul dintre Koln și Mochengladbach.

Koln are un traseu foarte slab până acum, iar în ultima etapă au primit 6 goluri în deplasare contra Dortmund, lidera actuală. Nu au reușit nici o victorie în ultimele meciuri, iar azi probabil vor pierde și meciul acasă, contra Gladbach.

Borussia vrea să câștige derby-ul și să încheie acest sezon pozitiv. Echipa pare să fie într-o formă bună. În mod tradițional, Borussia câștigă meciurile împotriva Köln, iar având Köln în această formă teribil de slabă, putem paria doar pe echipa oaspete.

Pariul de azi este 2 solist, cu cota 3.15 la Unibet.

Pariuri azi :

Real Madrid vs Valladolid: Real Madrid va câștiga și peste 2,5 goluri@3.30 (Betano cu BetBuilder)

Angers vs Nice : Peste 1,5 goluri Nice@ 1.85 (Superbet)

FC Köln vs Borussia Monchengladbach: 2@ 3.15 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter