Asistăm azi la peste 2,5 goluri pe King Power Stadium, la meciul dintre Leicester și Brighton

Asistăm azi la peste 2,5 goluri pe King Power Stadium, la meciul dintre Leicester și Brighton

Meciul dintre Leicester și Brighton & Hove Albion de azi, de pe King Power Stadium  va oferi fără îndoială un spectacol care merită urmărit și pariat.

Leicester a pierdut toate cele patru meciuri din Premier League de la reluare, în timp ce Brighton a câștigat patru din ultimele cinci jocuri în toate competițiile, marcând 17 goluri în acest proces.

Brighton condus de Roberto De Zerbi a demonstrat performanțe tot mai mari în ultimele cinci meciuri. Oamenii lui Brendan Rodgers au primit un total de 8,17 goluri așteptate împotriva (xGA) în cele patru meciuri din Premier League pe care le-au jucat după Crăciun și azi întâlnește o echipă care își poate expune sever punctele slabe. Nicio echipă din Premier League nu a pierdut atât de multe meciuri ca cele 12 ale Vulpilor,  în acest sezon, iar azi vor lupta pentru a înscrie.

Pariem pe pronosticul peste 2.5 goluri, cu cota 1.80 la Betano.

Liverpool vs Chelsea: total peste 9,5 șuturi pe poartă

Liverpool întâlnește sâmbătă Chelsea, într-un duel interesant, pe Anfield Stadium.

Liverpool a înregistrat o medie de 1,71 goluri așteptate împotriva (xGA) pe meci și a primit 51 de „șanse mari” în campionat în acest sezon.

Chelsea a creat 2,74 ocazii de gol și 2,06 goluri așteptate (xG) în ultimele două jocuri.

Meciurile de acasă ale lui Liverpool din acest sezon au o medie de 27,89 șuturi. Au fost, de asemenea, 24 sau mai multe lovituri în ultimele patru întâlniri dintre echipe; cu o medie de 27 de șuturi pe joc în acea perioadă. Când aceste echipe s-au întâlnit pe Anfield în sezonul trecut, au fost 30 de șuturi în meci.

Au fost 28 de șuturi sau mai multe în patru dintre ultimele cinci meciuri de acasă ale lui Liverpool în Premier League. Media loviturilor pe meci în această perioadă este de 29,4. Au fost, de asemenea, 28 de șuturi când Chelsea a călătorit la Fulham în ultimul lor meci în deplasare.

Azi mizăm pe pronostic peste 9.5 șuturi la poartă, total, cu cota 1.73 la Unibet.

Sevilla vs Cadiz: Peste 2,5 goluri

Sevilla și Cadiz joacă azi de la ora 22, în etapa 18 din La Liga.

Ambele echipe au marcat în șapte dintre ultimele opt meciuri ale lui Sevilla în campionat. Cadiz nu a reușit să înscrie doar în unul dintre ultimele șase meciuri în deplasare din La Liga, în timp ce Sevilla a câștigat cinci din șase meciuri disputate în intervalul de timp trecut de la Cupa Mondială. Sevilla este plasată aproape de Cadiz în clasament, nu au avut nici una un sezon prea strălucit până acum, iar azi vor încerca cu siguranță să marcheze.

Pariem așadar pe un meci cu peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 2.10 la 888Sport.

Pronosticuri azi:

Leicester City vs. Brighton & Hove Albion: peste 2,5 [email protected] (Betano)

Liverpool vs Chelsea: peste 9,5 șuturi pe poartă@1.73 (Unibet)

Sevilla vs Cadiz: Peste 2,5 [email protected] (888Sport)

ShareCitește și Newsletter