Anglia vs Olanda: Pont semifinala Euro 2024

Anglia vs Olanda: Pont semifinala Euro 2024

Meciul Anglia vs Olanda va avea loc azi de la ora 22:00. Acesta este un duel crucial în semifinalele Euro 2024, cu Anglia și Olanda luptându-se pentru un loc în finală. Gareth Southgate își conduce echipa în a treia semifinală în patru încercări, în timp ce aceasta este prima semifinală pentru Olanda la Euro din 2004. Află în rândurile următoare care este pontul nostru pentru un pariu online.

Forma echipei gazdă

Anglia a avut o performanță sub așteptări în acest turneu. Au jucat cinci meciuri, obținând trei egaluri și doar un gol marcat în timpul regulamentar împotriva Serbiei, Danemarcei, Sloveniei, Slovaciei și Elveției. Problema principală a fost lipsa de creativitate, Anglia acumulând un xG (expected goals) de doar 4,3. În meciul cu Elveția, nu a existat niciun șut pe poartă în prima repriză, un fapt rar întâlnit la acest nivel de competiție.

Anglia vs Olanda: Forma oaspeților

Olanda a fost mult mai impresionantă în fazele eliminatorii, marcând cinci goluri în două meciuri. Ajungând în prima semifinală la Euro din 2004, echipa lui Ronald Koeman a arătat o ofensivă puternică și determinare. Totuși, în fața unei echipe de calibrul Angliei, Olanda ar putea adopta o abordare mai precaută, având în vedere importanța momentului.

Anglia vs Olanda: Performanța în ultimele întâlniri

Ultimele întâlniri dintre Anglia și Olanda au fost echilibrate, reflectând calitatea și competitivitatea ambelor echipe. În aceste meciuri, Anglia a trebuit să depășească dificultăți defensive, în timp ce Olanda și-a demonstrat capacitatea ofensivă. În această semifinală, ambele echipe vor trebui să echilibreze apărarea și atacul pentru a obține un rezultat favorabil.

Anglia vs Olanda: Pontul nostru pentru meci

Având în vedere performanțele ambelor echipe și tendințele istorice ale semifinalelor, este de așteptat ca prima repriză să fie una precaută, cu puține ocazii de gol. Luke Shaw, care s-ar putea găsi în XI-ul de start pentru prima dată în această competiție, ar putea fi un candidat pentru o rezervă, având în vedere că va juca 90 de minute într-o semifinală după o lungă perioadă de recuperare.
Pariem că în acest meci se vor înscrie sub 0,5 goluri la pauză cu cota 2.35 la Superbet. 

PARIUL ZILEI

ShareCitește și Newsletter