Almeria vs Barcelona se întâlnesc în La Liga

Almeria vs Barcelona se întâlnesc în La Liga

În această seară are loc de la ora 22:30 în La Liga meciul Almeria vs Barcelona. Barcelona își propune să consolideze locul doi în clasament. În timp ce Almeria, deja retrogradată, caută să ofere un spectacol onorabil pe teren propriu. Află care este pontul nostru pentru un pariu online pe acest meci.

Almeria vs Barcelona: Forma echipei gazdă (Almeria)

Echipa gazdă, Almeria, intră în acest meci fără presiunea rezultatelor. Însă are speranța de a-și îmbunătăți imaginea în fața fanilor. Deși retrogradarea este deja confirmată, Almeria a arătat o anumită rezistență. Echipa a marcat în fiecare din ultimele cinci partide din La Liga. Aceasta include meciuri unde au fost învinsă, dar au reușit să înscrie. Iar, asta arată că pot pune probleme chiar și în fața unor adversari de calibru. Totuși, defensiva lor a cedat consistent. Almeria a primit cel puțin două goluri în cinci din ultimele șase meciuri. Iar, asta subliniază vulnerabilitățile pe care Barcelona ar putea să le exploateze.

Almeria vs Barcelona: Forma oaspeților (Barcelona)

Barcelona, deși nu mai luptă pentru titlu, are totuși multe de jucat pentru a asigura locul secund în clasament. Locul doi le garantează participarea directă în faza grupelor Ligii Campionilor sezonul viitor. Catalanii vin după o serie de meciuri pozitive, reușind să-și mențină poziția datorită unor rezultate solide, cum ar fi victoria cu 3-0 împotriva lui Cadiz. În contextul acestor evoluții, Barcelona intră în meci ca favorită clară, profitând de slabiciunile evidente ale lui Almeria.

Almeria vs Barcelona: Performanța în ultimele întâlniri

Întâlnirile anterioare dintre aceste două echipe au fost marcate de victorii pentru Barcelona, inclusiv un meci spectaculos terminat cu scorul de 3-2. Acest istoric, combinat cu situația actuală a celor două echipe, sugerează că un nou meci cu multe goluri este foarte probabil.

Pontul nostru pentru meci

Având în vedere tendința Almeriei de a marca chiar și în înfrângeri și capacitatea Barcelonei de a exploata defensiva slabă a adversarilor, ne așteptăm la un meci cu mai multe goluri. Echipa lui Xavi este într-o formă bună și va căuta să profite de pe urma unei echipe care nu mai are nimic de pierdut. Astfel, pariem că Barcelona câștigă (2) și se marchează peste 2,5 goluri (pariu combinat) în meci cu cota 1.65 la Betano.

Acest pariu combinat nu doar că reflectă diferența de calitate dintre cele două echipe, dar și probabilitatea unui meci deschis, cu multe oportunități de gol.

PARIUL ZILEI:

Acest duel promite nu doar să fie un test pentru Barcelona în menținerea formei, ci și o oportunitate pentru Almeria de a lăsa o impresie pozitivă în fața propriilor suporteri, chiar în pragul retrogradării.

ShareCitește și Newsletter