888sport logo
Almeria va reuși oare să învingă pe teren propriu Cadiz ?

Almeria va reuși oare să învingă pe teren propriu Cadiz ?

Runda numărul 26 din La liga aduce pe stadionul Estadio de los Juegos Mediterraneos echipa din Cadiz, care va juca în compania echipei Almeria. Gazdele sunt favorite dar Cadiz dorește să să mențină în afara zonei roșii de retrogradare.

Doar Barcelona, Real Madrid și Villarreal au câștigat mai multe puncte în La Liga decât Almería ca gazde în acest sezon.  Când joacă acasă Almería a înregistrat o medie de 11,3 lovituri pe meci, în ciuda faptului că s-a confruntat cu cinci dintre primele șase echipe clasate în La Liga. Cádiz este, fără îndoială, o echipă cu un joc îmbunătățit, după un început dur de campanie, dar multe dintre performanțele pozitive au fost acasă.

Pariem pe pronosticul 1 solist, cu mari șanse de reușită, cota 2.02 la Betano.

Toulouse-Lille: Peste 2,5 goluri

Etapa 28 din Ligue aduce echipa Lille pe terenul celor din Toulouse, în meciul de la ora 18.

Lille are de gând să lupte pentru a se apropia mai mult de locurile de calificare europene.

Toulouse și-a asigurat promovarea în Ligue 1 sezonul trecut, sunt pe cale să-și mențină statutul de top în acest trimestru, deoarece în prezent ocupă locul 11 în clasament, cu 12 puncte mai departe de zona retrogradării, cu 11 meciuri rămase de jucat.

Lille este a doua cea mai bună echipă când vine vorba de șuturi pe poartă. Atât Toulouse, cât și Lille sunt dintre cele mai bune echipe în materie de creativitate și abilități de atac. Partidele lui Toulouse au înregistrat goluri tot sezonul: 18 dintre cele 27 de meciuri din campionat au avut peste 2,5 goluri. Același lucru este valabil și pentru 15 din cele 27 de meciuri ale echipei din Lille.

Azi pariem firesc pe un pronostic peste 2,5 goluri cu mari șanse de reușită, cu cota 1.58 la Netbet.

Aston Villa – Bournemouth: Peste 2,5 goluri

Iată și un meci din Premier League- etapta 28, dintre Aston Villa și Bournemouth, de la ora 17.

Aston Villa a marcat în toate cele 13 meciuri din Premier League sub conducerea lui Unai Emery, nereușind să înscrie în șase dintre cele 13 partide înainte de sosirea lui în acest sezon. Este cea mai lungă serie de goluri a unui club la începutul mandatului unui manager de când Leicester a marcat în primele 17 goluri sub Claudio Ranieri în sezonul câștigător al titlului 2015-16.

Bournemouth, între timp, a păstrat doar o dată foaia goală în ultimele 23 de meciuri în deplasare din Premier League, trimițând 58 de goluri spre poarta adversă. Cu toate acestea, ambele victorii ale lui Cherries în deplasare în acest sezon au venit în Midlands (3-2 vs Nottingham Forest, 1-0 vs Wolves).

Meciul de azi promite goluri, noi mizăm pe pronosticul peste 2,5 goluri, cu cota 1.90 la 888Sport.

Pronosticuri azi :

Almeria-Cadiz: [email protected] 2.02 ( Betano)

Toulouse-Lille: Peste 2,5 [email protected]1.58 (Netbet)

Aston Villa – AFC Bournemouth: Peste 2,5 goluri@1.90 (888Sport)

ShareCitește și Newsletter