Sportingbet Recenzie L1173062W000807

Sportingbet Recenzie

Am dori să vă informăm că din 27/03/2024, Sportingbet.ro nu mai acceptă pariuri sportive. Până pe 02/04/2024, puteți retrage fonduri și accesa istoricul contului.

Contactați [email protected] pentru detalii.

Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Beneficiezi de cote mai bune cu funcțiile Combi+ și cote speciale
 • O ofertă foarte mare de pariuri speciale și pariuri pe termen lung
 • Streaming Live
 • Prezintă un manualul FAQ foarte util
 • Un brand uriaș la nivel global
 • Primești Bonus la prima depunere
 • Funcția MultiBuilder, care vă permite să acumulați o serie de selecții într-un singur pariu
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Live Chat
 • Cash out
 • Te loghezi simplu și rapid
 • O pagină web foarte bine bine gândită și ușor de folosit
CONTRA

Sportingbet Bonus

Dacă te înscrii, beneficiezi de un bonus de până la 500 RON*. Pentru a beneficia de el, trebuie să parcurgi următorii pași foarte simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Bonusul se acorda dupa cum urmează:
  – Primul Depozit 50% 200 RON
  – Al doilea Depozit 50% 200 RON
  – Al treilea Depozit 100% 100 RON
 3. Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 40 RON.
Sportingbet Bonus

*Se aplică T&C

Sportingbet Bonusuri Si Promoții

Cele mai bune promoții de la Sportingbet le regăsești în oferta de pariuri. În fiecare zi, cele mai cunoscute evenimente îți aduc pariuri speciale, unice în acest domeniu, cu cote foarte atractive.

Sportingbet Bonusuri Si Promoții

Sportingbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Pe Sportingbet vei descoperi zilnic peste 8 000 de selecții diferite pe care poți paria, dintr-o gamă largă de peste 30 de sporturi diferite și o mulțime de pariuri speciale. Dacă ești împătimit de baschet sau de tenis, atunci vei exalta de bucurie când vei descoperi multitudinea de posibilități de a paria pe handicapuri sau pe punctele făcute de jucători. Iar cotele pentru aceste sporturi sunt absolut incredibile.

Meniul în care vei regăsi sporturile pe care poți paria este listat, în mod oarecum neobișnuit, pe o bară verticală, unde în primă fază vei observa doar cele mai populare sporturi. Cu toate acestea, siteul sportingbet.ro se încarcă foarte repede, iar plasarea unui pariu este foarte ușoară și directă.

Prima pagină a siteului este dominată de cele mai noi promoții din fotbal și cele mai noi sumare de pariere. Din orice pagină a siteului te-ai afla, poți accesa imediat secțiunea de pariuri înainte de meci sau cea de pariuri live, în orice moment. De asemenea, pe site beneficiezi de statistici și rezultate pentru orice eveniment din oferta de pariere.

Cum sunt cotele Sportingbet? Cotele oferite de această casă de pariuri sunt destul de competitive pentru mai multe sporturi, marja de câștig a casei fiind oarecum constantă în jurul valorii de 6-7%.

Sporturi Disponibile

Actualitate – Baschet – Baseball – Box – Ciclism – Cricket – Curse de cai – Curse de câini – Darts – Egames – Fotbal – Fotbal american – Fotbal australian – Jocuri galice – Golf – Handbal – Hochei pe gheaţă – MMA – Netball – Rugby -Snooker – Motorsport – Surfing -Tenis -Tenis de masă – Volei – Politică

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Creați un pariu: Opțiunile sunt multiple. Poți plasa un singur pariu, cu cote mai mari și șanse mai mari de câștig.
 • Combi+: Un acumulator creat special de Sportingbet, cu multiplicator de cote.
 • Cote Speciale: O serie de pariuri speciale oferite de Sportingbet, cu cote mărite.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email
Telefon
Chat Live
Alte Moduri
Ore De Funcționare09:00 - 23:00

Dacă ai neclarități sau ai nevoie de ajutor, poți discuta online cu un agent Sportingbet, zilnic, în intervalul orar 9:00 – 23:00. De asemenea, ai parte de suport prin email, pe care oricine îl poate solicita completând un formular online. De asemenea, poți găsi răspunsul la întrebările tale în manualul FAQ. Trebuie să faci o căutare în pagina specială de pe site, manualul punându-ți la dispoziție o bază foarte mare de date în ceea ce privește informațiile importante.

Top case de pariuri online

Sportingbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Sportingbet a investit foarte mult în partea tehnologică, astfel încât să poți pariu simplu și rapid de pe orice dispozitiv. Există versiuni speciale ale siteului pentru telefon și pentru tabletă, dar în același timp Sportingbet a creat o aplicație specială pentru Android și pentru iOS. Așadar, poți paria de oriunde ai fi, indiferent de dispozitivul pe care îl folosești sau sistemul de operare al acestuia.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Sportingbet este un jucător important în industria pariurilor încă din 1998 și este considerată una dintre cele mai importante case de pariuri la nivel global. Prezentă pe piața pariurilor de peste 20 de ani, este percepută de jucători ca fiind o agenție experimentată și demnă de încredere.

Sportingbet are o selecție foarte bună de sporturi și de evenimente, iar un real plus îl reprezintă sistemul de streaming live și interfața foarte curată și foarte ușor de folosit. Este foarte ușor să găsești ceva pe site.

Pe de altă parte, nu iese cu nimic în evidență în ceea ce privește funcții cu totul speciale, sau promoții. Oferă pur și simplu un serviciu direct clienților săi, ceea ce noi considerăm că este foarte bine.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.sportingbet.ro
Fondat în1997
LicențeiL1173062W000807
CompanieHeadlong 2 Limited

Siteul sportingbet.ro este deținut de Headlong 2 Limited, un operator de jocuri de noroc la distanță, care a obținut dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc online în România, prin licența L1173062W000807, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Sportingbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Skrill 1-tap
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller
Limitele
Depunere minimă40 RON
Retragere minimă40 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn maximum 24 de ore
Card Bancar1-4 zile
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și