La Admiral poți să pariezi online mai simplu – fără card bancar

La Admiral poți să pariezi online mai simplu – fără card bancar

Acum e mult mai simplu să pariezi la Admiral Poți efectua depuneri pe contul tău de jucător plătind cash în casierii. Și mai mult, poți retrage câștigurile online tot din casieriile Admiral.

Nu ai nevoie de cardul bancar sau de alimentarea portofelului electronic. Pur și simplu te duci în sălile Admiral pe care le găsești pe tot cuprinsul țării, cu bani cash, și poți face depunerea. Ai banii imediat alocați pe cont, pleci și joci relaxat de oriunde te-ai afla.

Admiral îți permite să joci online chiar dacă nu faci depuneri folosind cardurile și nu accesezi opțiunile online de plată.

Poți alimenta simplu contul cu bani cash. Casieriile Admiral te așteaptă cu un program comod, depui cu ușurință sume de bani cash sau poți folosi orice agenție Tip and Cash, unde reprezentanții Admiral te vor ajuta să-ți alimentezi rapid contul de jucător.  Ai banii pe loc alocați și poți paria la pariuri sportive sau să te distrezi cu sloturile favorite.

Mai mult,  această metodă poate fi folosită și pentru retragerea câștigurilor.

Bonus la depunere – Admiral

Dacă utilizezi această metodă de depunere, primești și bonus de la Admiral, pentru ca distracția să fie și mai mare:

  • 25 rotiri gratuite pentru o depunere de minim 100 RON
  • 75 rotiri gratuite , pentru o depunere de minim 200 RON

Bucură-te de oferta Admiral, joacă online folosind depuneri efectuate în sălile de joc, la casieriile Admiral.

Unde găsești casierii Admiral?

Toate marile orașe ale țării găzduiesc una sau mai multe sedii ale sălilor de jocuri Admiral. Poți depune la casierii în București, Brașov, Buzău, Craiova, Tulcea, Galați, Ploiești, Târgoviște, Constanța.

ShareCitește și Newsletter