Uniboost Unibet: Ai +10% extra când pariezi live pe fotbal și tenis

Uniboost Unibet: Ai +10% extra când pariezi live pe fotbal și tenis

Dacă ești pasionat de pariuri sportive și iubești senzația de a paria live pe meciurile de fotbal și tenis, atunci Uniboost este oferta pe care nu vrei să o ratezi! Cu Uniboost de la Unibet ai șansa de a-ți mări câștigurile cu 10%. Oferta este valabilă pentru zece pariuri live diferite în fiecare săptămână. Este momentul să intri în joc și să te bucuri de cele mai mari cote de pe piață, exclusiv la Unibet.

Bonus pariu fără risc până la 300 RON + 200 rotiri gratuite cash
Bonus pariu fără risc până la 300 RON + 200 rotiri gratuite cashPariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Ce trebuie să știi despre Uniboost?

Promoția Uniboost de la Unibet îți aduce un plus de 10% la câștigurile tale pentru zece pariuri live. Poți să pariezi pe fotbal sau tenis. Cota minimă pentru fiecare eveniment este de 1.50, asta îți garantează că ai acces la cele mai atractive opțiuni. Cu Uniboost poți să pariezi și să vizioneazi Live cele mai tari evenimente ale săptămânii în fotbal și tenis.

5 Creșteri de profit pentru Fotbal Live și alte 5 pentru Tenis Live:

Nu contează dacă ești fan al fotbalului sau al tenisului – Uniboost îți aduce câștiguri suplimentare pentru ambele sporturi. Cu 5 creșteri de profit pentru fotbal live și încă 5 pentru tenis live. Ai oportunitatea de a-ți diversifica experiența de pariere și de a-ți mări câștigurile.

Cum să profiți de Uniboost?

Este ușor să profiți de oferta aceasta de la Unibet. Pentru a face asta trebuie să urmezi pașii următori :

  1. Adaugă o selecție de pariu LIVE din fotbal sau tenis pe biletul tău.
  2. Selectează Uniboost – creșterea de profit live de 10% direct pe tichet
  3. Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 2.000 RON.

Ce mai trebuie să știi despre Uniboost Unibet?

Promoția Uniboost de 10% pentru tenis și/sau fotbal live poate fi utilizată doar cu balanțe în bani reali. Aceasta nu se va activa dacă pariul este plasat utilizând un pariu gratuit sau balanța bonus. Asigură-te că ai bani reali în contul tău pentru a profita de această ofertă.

Cu această promoție, poți să te bucuri de 10 creșteri de profit săptămânale în total – 5 pentru fotbal live și încă 5 pentru tenis live. Acestea sunt adăugate direct în contul tău, începând de luni la ora 01:01 AM și sunt valabile până duminică la ora 23:59. Nu uita să profiți de ele în timp util, deoarece nu pot fi reportate de la o săptămână la alta.

ShareCitește și Newsletter