Promoții la Baumbet cu ocazia Cupei Mondiale din Qatar 2022

Promoții la Baumbet cu ocazia Cupei Mondiale din Qatar 2022

Baumbet se mândrește cu diversitatea ofertelor și bonusurilor concepute pentru satisfacția jucătorilor, fie că este vorba de pariuri sportive sau de jocuri de cazino.

Pe platforma Baumbet sunt prezente cele mai distractive promoții, care oferă oportunitatea unor câștiguri excelente în perioada pasionantă a meciurilor din Cupa Mondială.

Hai să le descoperim împreună și să afli ce promoții te așteaptă în această perioadă la Baumbet.

Pariezi pe scorul corect și primești un freebet în valoare de 25 RON, fără condiții de rulaj

Plasezi un pariu pe piața “Scor corect” la unul dintre meciurile desfășurate la Cupa Mondială 2022, de minim 50 RON și vei primi bonus 25 RON pariu gratuit. Poți obține zilnic un freebet. Miza minimă pentru un bilet valabil la promoție este de 50 RON. Pariul gratuit oferit de Baumbet este de 25 RON pe zi per jucător. Se va lua considerare primul pariu plasat in cursul zilei care îndeplinește condițiile ofertei. Această ofertă este valabilă exclusiv pentru toate meciurile din Cupa Mondială 2022 Qatar.

Pariuri gratuite în fiecare zi, fără condiții de rulaj

Pariază pe meciurile Cupei Mondiale, până pe 18 decembrie, iar Baumbet te premiază cu un pariu gratuit zilnic, fără rulaj.  Indiferent dacă pierzi sau câștigi, 10% din suma depusă de tine se returnează sub forma unui pariu gratuit, fără condiții de rulaj. Poți câștiga zilnic  până la maxim 200 RON.  Pariurile trebuie plasate pe evenimente de la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Primești un pariu gratuit fără rulaj, de 25 RON, la Cupa Mondială

Pariezi minim 100 RON pe meciurile de la Cupa Mondială. Biletul tău trebuie să conțină toate meciurile de la Cupa Mondială 2022 care au loc în aceeași zi, cu o cota pe selecție de minim 1,50.  Se va lua în considerare primul pariu plasat în cursul zile, cu miza minimă de 100 RON, cu meciuri din aceeași zi la Cupa Mondială și fiecare selecție de pe bilet are cote de 1,50 minim. Promoția este valabilă până pe 2 decembrie – faza grupelor.

·       Bonus de bun venit special pentru noii jucători : 1000 RON instant

Jucătorii care nu au cont sau nu au efectuat încă prima depunere la Baumbet pot revendica în perioada Campionatului Mondial de Fotbal o promoție de bun venit specială de 1000 RON instant bonus.

Profita de bonusul special de bun venit 1000 RON
Profita de bonusul special de bun venit 1000 RONPariază Acum
L1170663W000707*18+|Se aplică T&C

Iată cum participi la promoție:

  • Deschide-ți un cont pe BAUMBET (sau loghează-te dacă ai deja cont și nu ai efectuat încă nicio depunere)
  • Apeși butonul care indică acest bonus
  • Efectuezi cu succes o depunere, de minim 20 RON
  • Primești instant 100% bonus valoarea depunerii tale. Bonusul maxim pe care îl poți încasa este de 1000 RON. Dacă depui 1000 RON, primești bonus încă 1000 RON, deci vei paria având pe cont 2000 RON.
  • Realizezi cu succes a doua depunere, de minim 100 RON și o rulezi minim o dată
  • Contactezi serviciul clienți Baumbet și primești jumătate din valoarea depunerii, sub forma unui freebet de maxim 100 RON, fără condiții de rulaj
  • Realizezi a treia depunere, urmezi aceeași pași ca la a doua depunere și primești un freebet de maxim 50 RON, fără condiții de rulaj reprezentând 100% din valoarea depozitului.

Promoția Baumbet specială de bun venit este valabilă începând cu 18 noiembrie 2022.

Pariurile gratuite trebuie utilizate în maxim 3 zile de la creditarea pe contul de jucător.

Fii suporter la Mondial, înregistrează un cont la Baumbet și bucură-te de bonus special de bun venit!

Share Citește și Newsletter