Pariu Gratuit în Liga 1 la Favbet: Bucură-te de Bonusurile Fiecărei Etape!

Pariu Gratuit în Liga 1 la Favbet: Bucură-te de Bonusurile Fiecărei Etape!

Dacă ești pasionat de fotbal și îți place să pariezi pe Liga 1 din România, atunci ai toate motivele să fii entuziasmat! Favbet vine cu o ofertă spectaculoasă care îți aduce bonusuri în fiecare etapă a campionatului. Cu Favbet, distracția ta nu are limite!

Bonus 100% până la 1000 RON
Bonus 100% până la 1000 RONPariază Acum
L1200662W001197*18+|Se aplică T&C

Cum Funcționează?

Pentru a profita de aceste bonusuri generoase, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  • Plasează un bilet simplu: Alege un eveniment din etapa curentă a Ligii 1 din România și plasează un bilet simplu cu o miză minimă de 50 de lei.
  • Așteaptă finalul etapei: După încheierea fiecărei etape din Liga 1, Favbet îți  oferă bonus sub forma unui Pariu Fără Risc. Cu alte cuvinte, vei fi recompensat indiferent dacă biletul tău este câștigător sau nu.
  • Revendică-ți bonusul: Pentru a beneficia de bonus, trebuie să intri în secțiunea „CONTUL MEU” → „BONUSURI” → „PARIU FĂRĂ RISC” și să accepți bonusul.

Liga 1 cu Favbet: Pariază Fără Regrete

După încheierea fiecărei etape din Liga 1, Favbet îți oferă un Pariu Fără Risc, ceea ce înseamnă că vei fi recompensat indiferent dacă biletul tău este câștigător sau nu. Dacă biletul tău se dovedește a fi unul câștigător, vei primi un Pariu Fără Risc în valoare de 10 lei. Favbet îți oferă șansa de a continua să pariezi fără niciun risc financiar suplimentar.

Bonus 100% până la 1000 RON
Bonus 100% până la 1000 RONPariază Acum
L1200662W001197*18+|Se aplică T&C

În cazul în care biletul tău este necâștigător, nu trebuie să îți faci griji! Vei primi un generos Pariu Fără Risc în valoare de 20 de lei, care îți va permite să încerci din nou și să profiți de experiența de pariere oferită de Favbet.

Ce mai trebuie să știi despre această promoție?

Pentru a fi eligibil pentru această campanie, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

  • Plasează un bilet pe unul dintre evenimentele etapei Ligii 1 din România.
  • Asigură-te că miza minimă pe bilet este de 50 de lei.
  • Optează pentru bilete de tip Simplu, fie PreMatch sau Live.
  • Cota evenimentului plasat pe biletul tău trebuie să fie de minimum 1,60.
  • Bonusul va fi creditat în contul tău în maxim 48 de ore de la încheierea ultimului meci din etapa respectivă.

Etapele sunt programate conform calendarului oficial al Campionatului României, așa că nu pierde ocazia de a-ți spori bucuria fiecărei etape cu bonusurile de la Favbet. Alege Favbet și fii la curent cu cele mai tari evenimente sportive din România Intră în joc și profită de ofertă acum!

ShareCitește și Newsletter