888sport logo
Pariezi pe evenimente sportive de top și câștigi freeroll-uri exclusive la Unibet

Pariezi pe evenimente sportive de top și câștigi freeroll-uri exclusive la Unibet

La Unibet, poți profita de freerolls la poker în mai, iunie și iulie.

Fondul total alocat de unibet acestor freeroll-uri este de 4000 euro. Obții un  bilet la turneele exclusive de poker, dacă pariezi minim 50 ron pe evenimentele sportive propuse de Unibet.

Distracția este la îndemâna ta. Combini pasiunea pentru pariurile sportive și poți miza în turneele de poker de la unibet folosind biletele bonus pentru freerolls la poker.

Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RON la prima depunere
Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RON la prima depunerePariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Cum iei parte la promoție :

  1. Te loghezi pe cont la Unibet
  2.  Plasezi un pariu sportiv în valoare de minim 50 RON, pe parcursul perioadei promoționale
  3. Obții automat un bilet la un Freeroll exclusiv de Betting poker
  4. Biletul tău bonus va fi creditat instantaneu în profilul tău din lobby-ul de poker

Accesezi lobby-ul Poker conectându-te din browser și accesează „Profilul” pentru a vedea biletul gratuit. Faci click pe ticket și participi la turneu. Vei vedea tichetul gratuit sub forma de betting freeroll.

Această promoție Unibet este organizată în  perioada 15 mai – 23 iulie și este valabilă pentru toți jucătorii din România, care au cont deschis pe platformă.

Freerolls în Iunie

Dacă vrei să te  califici pentru Freeroll-urile de pariuri din iunie, trebuie să pariezi minim 50 RON pe Finala Ligii Campionilor în perioada 9 iunie – 10 iunie ( ora 19). Freeroll-ul de pariuri din iunie are loc duminică, 11 iunie, la ora 20:00.  Turneul de poker Unibet va avea un fond de premiere de 1.000 de euro.

Freerolls în Iulie

Dacă vrei să te califici pentru Freeroll-urile de pariuri din iulie, trebuie să mizezi cel puțin 50 RON pe orice eveniment al Cupei Mondiale feminine care se desfășoară între 19 iulie și 21 iulie. Freeroll-ul de pariuri din iulie are loc sâmbătă, 22 iulie, la ora 20:00. Turneul va avea un fond de premii de 2.000 € în bilete MTT.

Pariază pe cele mai tari evenimente sportive din oferta Unibet și profită de bilete la freerolls poker în iunie și iulie.

ShareCitește și Newsletter