Bonus de bun venit la Winmasters: 101% Bonus până la 505 RON

Bonus de bun venit la Winmasters: 101% Bonus până la 505 RON

La Winmasters te așteaptă un bonus nou de bun venit, când te înregistrezi pe platforma de pariere. Deschizi cont, parcurgi corect procedura de verificare și primele tale 3 depuneri îți dau posibilitatea să te bucuri de bonusuri și pariuri gratuite.

Ce bonus de bun venit oferă Winmasters ?

Bonusul de bun venit  oferă noilor pariori care se înregistrează la Winmasters :  101% bonus din primele 3 sume depuse, până la 505 RON.

Bonusul este creditat în funcție de primele trei depuneri astfel :

  • Prima depunere ( minim 50 ron) – 50% bonus din depunere
  • A doua depunere ( minim 150 RON) -75% bonus din depunere + Freebet 50 RON
  • A treia depunere (minim 200 RON) – 100% bonus din depunere + Freebet 55 RON

Bonusurile pentru a doua și a treia depunere sunt disponibile doar pentru noii jucători care au finalizat cu succes procedura de verificare  a contului, inclusiv a metodei de plată (KYC) și au făcut prima depunere la Winmasters.

Depunerile realizate cu ajutorul portofelelor electronice Skrill și Neteller, nu sunt eligibile pentru această promoție. Toate celelalte metode de plată Winmasters sunt acceptate în cadrul acestei oferte.

Bonus de bun venit 101% până la 505 RON
Bonus de bun venit 101% până la 505 RONPariază Acum
L1160650W000194*18+|Se aplică T&C

Cerințe de rulaj Winmasters :

Pentru a fi aprobată o retragere la Winmasters , trebuie îndeplinite cerințele de rulaj după cum urmează :

  • Prima depunere: 6x depunere + bonus
  • A doua depunere: 8x depozit + bonus
  • A treia depunere: 10x depozit + bonus

Aceste pariuri gratuite Winmasters nu sunt condiționate de rulaj.

Pariurile simple cu cote peste 1.65 sunt eligibile pentru calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să fie acceptat la calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie minim 1.35. Există excepții de pariuri care nu pot fi utilizate pentru rulajul bonusului : handicap, DNB, forecast, tricast, pariuri tip sistem, pariuri marjă zero, sau încheiate prin cashout. De asemenea nu sunt acceptate pariurile anulate sau încheiate din orice motiv cu cota 1.

Cerințele de rulaj pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive, în termen de maxim 30 zile.

Ce trebuie să știi despre freebet

Pariul gratuit ( freebet) poate fi folosit pentru a paria live sau pre-meci și va fi disponibil timp de 1 zi din momentul creditării acestuia pe cont. Poți miza folosind freebet-ul pe cote minim 1.01 la pariuri simple sau 1.01 / selecție la pariurile multiple.

Pariul gratuit primit ca bonus trebuie exact în totalitate pentru a plasa un singur pariu în caz contrar suma rămasă va fi anulată. Dacă pariul pe care l-ai plasat folosind acest freebet este câștigător atunci vei primi câștigurile nete în balanța de bani reali. Poți câștiga maxim 5x miza pariată.

Înregistrează acum un cont nou la Winmasters și profită de noua ofertă de bun venit : 101% din primele sume depuse, până la 505 RON.

ShareCitește și Newsletter