888sport logo
NetBet îți oferă acum opțiunea de cash-out

NetBet îți oferă acum opțiunea de cash-out

La NetBet poți să-ți limitezi oricând pierderile și să îți sporești șansele de câștig cu noua opțiune de cash-out disponibilă pentru toate sporturile preferate din oferta NetBet. Închei pariul în orice moment, dacă ai convingerea că pariul ar putea fi pierdut.

Opțiunea de cash-out este disponibilă pentru pariuri simple sau combi, pre-live sau live din secțiunea Sport / Pariuri live, la NetBet.

Cum inițiezi un cash-out?

  • Te loghezi pe cont la NetBet și accesezi secțiunea unde sunt pariurile tale plasate
  • Alegi pariul pentru care dorești cash-out, folosești butonul și marchezi pariul

Suma care este restituită se calculează în raport cu momentul din joc în care este solicitat cash-out.

Bonus la prima depunere freebet 100 RON
Bonus la prima depunere freebet 100 RONPariază Acum
L1160651W000195*18+|Se aplică T&C

Ce trebuie să știi despre cash out ?

Opțiunea nu poate fi folosită pentru pariuri de tip antepost sau forecast. dacă selecțiile se modifică pe anumite bilete, uneori va fi indisponibilă opțiunea de cash-out. Trebuie să reții că această opțiune nu este garantată de NetBet pentru toate meciurile toate competițiile sau piețele de pariere.

Vei vedea că există o disponibilitate pentru un anumit interval de timp, de care trebuie să profiți pentru a o activa, mai târziu ar putea fi indisponibilă. Pariurile închise prin cash-out nu sunt eligibile în general pentru bonusuri sau promoții, de asemenea pariurile de tip sistem nu pot folosi opțiunea cash-out.

Utilizează această opțiune NetBet atunci când pariezi pariuri simple sau combi, în general pentru evenimente live, unde poți estima mai corect desfășurarea jocului și șansele teoretice de câștig sau pierdere ale pariurilor.

ShareCitește și Newsletter