NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri freebet

NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri freebet

Printre cele mai îndrăgite case de pariuri din România se numără NetBet – a cărui popularitate a crescut constant în timp datorită ofertelor excelente și a bonusurilor generoase pe care le oferă.

Aici poți paria pe diferite piețe  ale celor mai importante sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, e-sports și multe altele.

Campionate europene și ligi de top te așteaptă să plasezi pariuri la cote excelente. NetBet Îți oferă posibilitatea să pariezi live urmărind în direct meciurile echipelor tale favorite cu ajutorul serviciului gratuit de live streaming NetBet TV.

Printre cele mai căutate bonusuri sunt firește cele care oferă jucătorilor pariuri gratuite, așa numitele freebets. Premiile constând în pariuri gratuite îți oferă posibilitatea să plasezi pariuri fără să cheltui din contul tău de jucător.

Bonus 100 RON freebet la prima depunere
Bonus 100 RON freebet la prima depunerePariază Acum
L1160651W000195*18+|Se aplică T&C

Să vedem așadar câteva din bonusurile oferite de NetBet pariorilor care își deschid cont online pe platforma de jocuri.

Bonus de bun venit la prima depunere – un freebet în valoare de 100 RON

Deschizi cont pe platformă, faci prima ta depunere și apoi plasezi un pariu single, cu miza de cel puțin 100 RON. După ce primul pariu e stabilit, primești un freebet în valoare de 100 RON.

Poți alege ca primul pariu să fie  plasat live sau pre-live. Trebuie să fie un pariu single, cu cota de cel puțin 1.5, miza minimă 100 RON. Bonusul freebet va fi creditat pe contul tău imediat ce s-a stabilit pariul, iar tu poți să îl folosești pentru a paria o singură dată pe orice sport. Pariul trebuie să aibă cota minim 2, să fie simplu sau combi.

100 RON freebet bonus la pariurile plasate pe meciuri din Cupele Europene

Acest tip de bonus este deosebit de apreciat mai ales acum, la jumătatea lunii mai, când Champions League, Conference League sau Europa League au ajuns în faza semifinalelor. Pentru un pariu combi cu cota de minim 1.80 ce conține meciuri doar din Cupele Europene, NetBet îți oferă săptămânal bonus un freebet în valoare de 100 RON. Condiția principală este să ai pariuri de minim 200 RON cumulate pe parcursul unei săptămâni, necâștigătoare.

Freebet-ul poate fi folosit pentru a plasa un pariu simplu sau combo pe orice sport cu cota de minim 2, fiind valabil timp de 7 zile de la creditarea pe contul de jucător.

50 RON freebet bonus săptămânal, pe pariuri plasate pe meciuri de fotbal

Poți câștiga 50RON bonus sub formă de freebet în fiecare săptămână dacă pariezi cel puțin 300 RON pe meciuri de fotbal. Plasezi pariuri simple cu cota de minim 1.80, cu miza  de cel puțin 50 RON pe diferite competiții fotbalistice și acumulezi pariuri în valoare de cel puțin 300 RON în fiecare săptămână. Dacă aceste pariuri sunt pierdute, NetBet te premiază cu un freebet în valoare de 50RON. Freebet ul poate fi utilizat o singură dată pentru un pariu simplu sau combo din orice sport cu cota de minim 2, fiind valabil de asemenea 7 zile de la momentul creditării.

50 RON freebet bonus săptămânal la turneele de tenis

Și iubitorii sportului alb au ocazia să profite de ofertele NetBet.  În fiecare săptămână pariezi pe tenis minim 300 RON, pariuri cu cota de minim 1.50 fiecare. Daca pariurile tale sunt pierdute primești premiu din partea NetBet un freebet în valoare de 50 RON, în fiecare săptămână.

Acest freebet poate fi pariat pe orice sport, utilizând un bilet simplu sau combo cu cota de minim 2 și este valabil 7 zile de la momentul creditării.

50 RON freebet bonus săptămânal la turneele de baschet

Cele mai captivante meciuri de baschet pot însemna pariuri interesante pe biletele tale. Dacă pariezi minim 300 RON în fiecare săptămână pe baschet, pariuri simple de 50 RON, cu cota de minim 1.70, ai șansa să primești de la NetBet un bonus de 50 RON, sub formă de freebet, dacă pariurile tale nu sunt câștigătoare. Mizezi 3 pariuri săptămânal, iar dacă nu ai norocul să le câștigi vei primi un freebet de 50 RON, pe care îl poți utiliza pe orice sport pariind simplu sau combo cu cota de minim 2.

Concluzii

Așa cum vezi,  pariurile tale la NetBet îți pot aduce câștiguri sub formă de freebet -uri pe care le poți utiliza pentru a continua distracția pariind și pe alte evenimente sportive preferate.

Obținerea unui freebet atunci când ai pierdut o serie de pariuri săptămânal este o șansă în plus pentru a continua activitatea de pariere și pentru a avea și alte șanse de câștig.

Alege cele mai interesante meciuri din baschet tenis sau fotbal și bucură- te de bonusuri sub formă de freebet,  oferite de NetBet.

ShareCitește și Newsletter