Mizează la Baumbet cu marjă 0 și crește profitul

Mizează la Baumbet cu marjă 0 și crește profitul

Pariezi la Baumbet și te bucuri de câștiguri sporite, datorită ofertei de cote cu marja zero. Îți optimizezi mai bine sumele mizate, iar profitul tău va crește.

Orice casă de pariuri  sportive propune cote pentru evenimente, având evident o anumită marjă inclusă. Cu cât marja casei de pariuri este mai mică, cu atât profitul potențial pe care l-ai putea obține este mai mare. Așa cum știi, marja este comisionul pe care casa de pariuri l oprește atunci când stabilește cotele pentru un anumit eveniment sportiv.

Ce avantaje îți aduce marja zero ?

Marja zero poate însemna un câștig mult mai bun atunci când alegi un anumit meci de fotbal din oferta unei case de pariuri. Nu toate marjele au valori egale și nu toate meciurile beneficiază de marjă 0.

Pentru a încuraja parierea la Baumbet, casa de pariuri oferă  câteva meciuri cu marje zero, pe care le poți identifica având un simbol special în lista cotelor propuse  în secțiunea sport.

Aceste pariuri sunt disponibile doar pentru meciuri de fotbal, pariuri de tip meci din piața 1,x 2.

Atenție : pariurile cu cotă având marjă zero nu pot fi utilizate pentru a îndeplini condițiile de rulaj ale bonusurilor prezente în oferta Baumbet.

Pariază și tu la Baumbet pe cele mai grozave meciuri de fotbal și profită de pariurile cu marjă zero pentru a-ți majora viitoarele câștiguri.

ShareCitește și Newsletter