La Unibet, te așteaptă noul bonus de bun venit !

La Unibet, te așteaptă noul bonus de bun venit !

Bucură-te de bonusul de bun venit: 100% pariu fără risc, până la 300 RON la prima depunere  + 150 rotiri gratuite la Burning Hot.

Înregistrează-te la Unibet și beneficiază de bonus. Profită de cote atractive, pariază live cu cote mărite, urmărește meciuri cu Betstream,  câștigă cu Combo Booster !

Valoarea primei depuneri trebuie să fie de minim 25 RON.

Depunerile realizate prin intermediul portofelelor electronice Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt acceptate pentru depuneri în cadrul ofertei de bun-venit.

Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RON
Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RONPariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Bonus de bun venit 100% Pariu fără Risc până la 300 RON

  • Bonusul de 100% pariu fără risc are valoarea maximă de 300 RON.
  • Îți deschizi cont pe platforma Unibet
  • Faci prima depunere de minim 25 RON
  • Accepți bonusul și plasezi primul tău pariu la Unibet. Doar pariurile pre-meci sunt acceptate pentru bonusul de bun venit.
  • Primul pariu trebuie plasat pe pronosticuri cu o cotă de minim 1.40 pe selecție.
  • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
  • Dacă pariul este pierzător, maxim 300 RON vor fi rambursați ca și bani bonus.

Poți plasa doar un singur pariu fără risc.

Condiții de rulaj

Pariuri sportive- cerința de rulaj este 3x. Dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să pariezi 300 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Bonusul este valabil timp de 30 de zile.

Jocurile de cazino, sloturile și cazino live,  au cerința de rulaj 35x. Dacă primești 100 RON bonus, va trebui să rulezi 3500 RON pentru a încasa bonusul.

Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj, deci dacă ai pariat 100 RON, vor contribui doar cu 10 RON.

Suma bonus nu se poate rula la jocurile de bingo sau mini jocuri. Suma bonus nu se poate rula la pariurile virtuale. Sloturile contează 100% la rulajul bonusului. Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile.

Bonus 150 Rotiri Gratuite la slotul Burning Hot

Bonusul de 150 rotiri gratuite la slotul Burning Hot va fi primit după prima depunere efectuată la Unibet, indiferent de bonusul ales, în următoarea zi lucrătoare. Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a rula câștigurile provenite din acest bonus cu rotiri gratuite.

Pentru a retrage câștigurile provenite din folosirea rotirilor gratuite trebuie să  îndeplinești cerințe de rulaj : factorul de rulaj este 35x la casino, 8x  la pariurile sportive.

Distrează-te la Unibet, pariază pe cele mai interesante evenimente sportive și câștigă rotiri gratuite și bani bonus care îți dublează prima depunere.

ShareCitește și Newsletter