888sport logo
La Baumbet ai câștiguri mai mari, pentru că poți alege meciuri cu marjă 0

La Baumbet ai câștiguri mai mari, pentru că poți alege meciuri cu marjă 0

La casa de pariuri Baumbet, ai acum posibilitatea să te bucuri de câștiguri sporite datorită unor meciuri special alese pentru care marja este zero. Orice casă de pariuri stabilește cote oferind anumite posibilități de câștiguri jucătorilor, având evident o anumită marjă inclusă.

Cu cât marja casei de pariuri este mai mică, cu atât profitul pe care l-ai putea obține este mai mare. Practic, marja este comisionul pe care casa de pariuri l oprește atunci când stabilește cotele pentru un anumit eveniment sportiv.

Marja zero poate însemna un câștig mult mai bun atunci când alegi un anumit meci de fotbal din oferta unei case de pariuri. Nu toate marjele au valori egale și nu toate meciurile beneficiază de marjă 0.

Bonus până la 650 RON pentru primele 3 depuneri
Bonus până la 650 RON pentru primele 3 depuneriPariază Acum
L1170663W000707*18+|Se aplică T&C

Pentru a sprijini dorința de pariere a jucătorilor de la Baumbet, au fost alese câteva meciuri cu marje zero, pe care le poți identifica având un simbol special în lista de pariuri propuse din secțiunea sport

Ce trebuie să știi despre pariurile cu marjă 0 ?

Aceste pariuri sunt disponibile doar pentru meciuri de fotbal, pariuri de tip meci din piața 1,x 2.

Atenție : pariurile cu cotă având marjă zero nu pot fi utilizate pentru a îndeplini condițiile de rulaj ale bonusurilor prezente în oferta Baumbet.

Pariază și tu la Baumbet pe cele mai grozave meciuri de fotbal și profită de pariurile cu marjă zero pentru a-ți majora viitoarele câștiguri.

ShareCitește și Newsletter