Hai la Unibet să joci Bounce pentru premii totale de 200.000 RON !

Hai la Unibet să joci Bounce pentru premii totale de 200.000 RON !

Cel mai grozav joc de la Unibet te invită să te distrezi la maximum în luna Februarie 2023.

Participi zilnic, răspunzi la întrebări și poți câștiga pariuri gratuite, free spins și chiar marele premiu: 200.000 RON. Poți acumula răspunsuri corecte, treci cele 10 praguri și primești premii spectaculoase.

Promoția se desfășoară online la Unibet, în luna Februarie, până pe 28 Februarie 2023.

Cum participi la promoție?

  • Te loghezi pe cont la Unibet
  • Răspunzi zilnic la întrebările selectate, din meniul Bounce.
  • Dacă dai răspunsul corect la cât mai multe întrebări consecutive, vei câștiga premii distractive, în funcție de pragul atins.

Jucătorul care acumulează o serie de 28 răspunsuri corecte va câștiga  pariuri gratuite, rotiri gratuite + 200.000 RON bani bonus ( cu rulaj 1x) în aceste 28 zile de promoție.

Dacă răspunzi greșit pe parcursul jocului la o întrebare, progresul se resetează. Dacă atingi un nivel de recompensă și reîncepi jocul, poți câștiga din nou un premiu. Poți continua să răspunzi la întrebări până greșești sau până la finalul jocului.

Câștigătorul va fi desemnat jucătorul care răspunde corect la cea mai lungă serie întrebări consecutive, Ai dreptul la maxim o întrebare zilnic, și deci ai șansa unui răspuns corect pe zi.

Există mai multe recompense mai mici care pot fi câștigate, de exemplu la fiecare trei zile dintr-o serie, Unibet îți oferă bonus 10 RON sub formă de pariu gratuit, dacă răspunzi corect la trei întrebări consecutive.

Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON.

Termenii și condițiile pentru premiile oferite în promoție:

  • 10 RON pariu gratuit – Cota minimă/selecție este 1.8, câștigul maxim este 1.000 RON, poți miza pe orice sport
  • 100 rotiri gratuite la slotul Burning Hot– ai rotiri gratis cu valoarea de 0.2 RON valoarea rotirii, condiția de rulaj este X35 rulaj la casino, X40 rulaj live cazino, nu se poate rula la Pariuri sportive
  • 100, 1000, 2000 RON pariu gratuit – Cota minimă/ selecție 1.8, câștigul maxim este 10.000 RON, pentru orice sport
  • 500 rotiri gratuite la slotul Money Train 2 – ai rotiri gratis cu valoarea de 0.4 RON valoarea rotirii, câștigurile obținute sunt în bani cash, fără condiții de rulaj
  • 000 RON bani bonus, 1x cerința de rulaj orice joc
  • 000 RON bani bonus, 1x cerința de rulaj orice joc

Fiecare pariu gratuit este valabil 7 zile de la activare.

Distrează-te cu întrebările de la Unibet Bounce și câștigă premii constând în rotiri gratuite, bonus în bani sau pariuri gratuite generoase, pe tot parcursul lunii Februarie.

ShareCitește și Newsletter