Baumbet: Pachet de Bun Venit cu 150% Bonus – Cum să-l obții

Baumbet: Pachet de Bun Venit cu 150% Bonus – Cum să-l obții

Baumbet redefinește experiența pariurilor sportive în România cu cel mai avantajos pachet de bun venit. Descoperă cum poți obține un bonus impresionant de 150% din valoarea depunerii tale în doar câțiva pași simpli.

Pasul 1: Înregistrează-te

Pentru a beneficia de această promoție excepțională, începe prin a-ți crea un cont gratuit pe platforma Baumbet. Dacă ai deja un cont, asigură-te că nu ai efectuat încă nicio depunere pentru a fi eligibil.

Bonus până la 650 RON la primele 3 depuneri
Bonus până la 650 RON la primele 3 depuneriPariază Acum
L1170663W000707*18+|Se aplică T&C

Pasul 2: Revendică-ți Bonusul

După ce ai finalizat înregistrarea sau te-ai autentificat, găsești butonul „IA BONUSUL ACUM” – cheia către oferta ta specială. Un singur click și ești gata să mergi mai departe.

Pasul 3: Efectuează Depunerea

Este momentul să alimentezi contul tău cu suma dorită. Asigură-te că tranzacția ta se finalizează cu succes, pentru a te califica pentru bonusul așteptat.

Pasul 4: Încasează Bonusul de 150%

După ce ai efectuat depunerea, Baumbet te răsplătește cu un bonus de 150% din valoarea acesteia. Bonusul maxim pe care îl poți obține este de 500 RON. De exemplu, dacă depui 300 RON, vei primi un bonus suplimentar de 450 RON, astfel că vei avea la dispoziție 750 RON pentru pariere.

Pasul 5: A Doua Depunere și Pariu Gratuit

Distracția continuă cu a doua depunere și o rundă de pariere. După ce ai încheiat cu succes această etapă, contactează serviciul lor de clienți și vei primi jumătate din valoarea depunerii sub forma unui Pariu Gratuit la Baumbet, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ.

Pasul 6: A Treia Depunere și Mai Multe Bonusuri

Nu se termină aici! Efectuează a treia depunere, urmând aceeași pași ca la a doua. Ca recompensă, vei primi un Pariu Gratuit fără condiții de rulaj, reprezentând 100% din valoarea depozitului.

După ce ai trecut cu succes prin acești pași simpli, rămâi pe Baumbet și bucură-te de continuitatea aventurii tale de pariere. Loialitatea ta va fi întotdeauna răsplătită cu cele mai consistente bonusuri la Baumbet.

Așadar, începe jocul în 3 pași simpli: Creează un cont gratuit, revendică-ți bonusul și porneste în căutarea câștigurilor. Vizitează Baumbet pentru această ofertă!

ShareCitește și Newsletter