Tipuri de pariuri pe meciurile de Tenis

Tipuri de pariuri pe meciurile de Tenis

Parierea pe meciuri de tenis, a devenit o activitate tot mai populară în rândul iubitorilor de sport și pariuri la top case de pariuri. Cu un calendar plin pe tot parcursul anului, inclusiv turnee majore precum Wimbledon, US Open, French Open și Australian Open, alături de turneele ATP și WTA, tenisul asigură un flux constant de acțiune și posibilități de pariere. Înainte de a plasa un pariu la tenis trebuie să știi cum să alegi dintr-o varietate de piețe de pariere. De la pariurile pe câștigătorul meciului până la pariurile peste/sub, fiecare tip de pariu îți oferă oportunități unice. Citește în continuare pentru a afla care sunt tipurile de pariuri la tenis.

Tipuri de pariuri la Tenis

Iată care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe meciurile de tenis :

  • Câștigător turneu
  • Pariuri pe meci
  • Pariuri pe set
  • Pariuri peste/sub
  • Pariuri live

Câștigător turneu

La acest pariu trebuie să pariezi pe un jucător care crezi că va câștiga întregul turneu. Acest meci se concentrează pe performanța generală a jucătorului în tot turneul.

Acest pariu este disponibil de obicei înainte de începutul turneului și până în fazele avansate. Aceast pariu necesită o evaluare pe termen lung. Cotele sunt determinate de factori precum forma curentă a jucătorului, istoricul performanțelor și nivelul de competitivitate al turneului.

Pariuri pe meci

În acest tip de pariu, pariezi pe un singur meci. Trebuie să alegi cine crezi că va fi câștigătorul. E simplu: dacă jucătorul ales de tine câștigă meciul, câștigi pariul. Cotele reflectă probabilitățile de câștig ale fiecărui jucător de aceea trebuie să fii atent la ele.

Pariuri pe seturi

Acest pariu e un pic mai specific. Trebuie să ghicești scorul exact al meciului în termeni de seturi. De exemplu, poți paria că un jucător va câștiga cu 2 seturi la 1. Acest pariu trebuie să un rezultat exact pentru a fi considerat câștigător. Orice alt rezultat înseamnă pierderea pariului.

Această piață îți permite să-ți folosești cunoștințele despre abilitățile și performanțele jucătorilor în diferite seturi. Cotele sunt adesea mai mari decât la pariurile pe meci, datorită faptului că trebuie să ai o acuratețe crescută în prezicerea rezultatelor exacte.

Pariuri live

La acest pariu trebuie să plasezi pariuri pe meciuri în desfășurare. Acest tip îți oferă flexibilitatea de a reacționa la schimbarea dinamicii meciului și de a-ți ajusta strategiile în timp real.

Pariuri peste/sub

Acest tip de pariu se bazează pe prezicerea dacă totalul seturilor sau jocurilor dintr-un meci va depăși sau nu un număr specificat de jocuri.

De exemplu, cu un pariu sub/peste 21,5 jocuri, pariorii decid dacă numărul total de jocuri va fi mai mare sau mai mic decât acest prag. Dacă optezi pentru „peste” și meciul se încheie cu 23 de jocuri, pariul este considerat câștigător. Aceste tipuri de pariuri permit concentrarea pe intensitatea generală și durata meciului, mai degrabă decât pe identificarea câștigătorului.

ShareCitește și Newsletter